18. februar gælder det Wolfpack

8-2-2018

Familiesøndag med basket i Arena Næstved

Der er lagt op til en  rigtig familieoplevelse, når FOG Næstved søndag 18. februar  kl. 15:00 møder Wolfpack i Arena Næstved.

Team FOG Næstved åbnede denne sæson mod netop Wolfpack 21. september 2017. Det blev til en klar sejr til Team FOG Næstved på 75-56. Sejren skulle gerne gentages, da Team FOG Næstved har brug for så mange sejre som muligt for at opnå en god slutplacering i grundspillet, hvis medaljedrømmene skal forblive intakte.

Team FOG Næstved har mange strenge at spille på, og Troy Franklin, Conner Washington, JJ Mann, Kazembe Abif, Philip Hertz og Chris Gabriel skal sammen med coach Milan Skobalj kunne finde ”nøglen” til at forsøge at lukke Wolfpack ned. Alt andet vil være en overraskelse.

Hos Wolfpack er det værd at lægge mærke til amerikaneren Durell Vinson, der med et snit på 21 point og 13 rebounds har været mest tonegivende.

Der er åbnet for online salget til kampen via dette link. Billetpris online: Voksne 50 kr. Børn og unge under 18 år gratis. Køber du billetten i døren på kampdagen, er billetprisen 60 kr. for alle.