6. år i træk med overskud i Team FOG Næstved

28-11-2018

Den seneste sæson bød på et mindre overskud for TFN Basket A/S – selskabet bag Team FOG Næstved. Resultatet for det seneste årsregnskab 2017/2018 er således positivt med  42.724 kr. før skat. Det er 6. år i træk, at selskabet har kunne fremlægge et positivt resultat for basketballholdet. Det sker efter et år, hvor Team FOG Næstved endnu engang havde positiv fremdrift i omsætning, tilskuertal og generel interesse.

I sæsonen 2017/2018 blev Team FOG Næstved nr. 3 i grundspillet. Holdet spillede herefter et fantastisk slutspil med masser af medie-, tilskuer- og sponsorinteresse. Semifinaleserien blev den mest spændende nogensinde i Team FOG Næstveds historie, men endte med et 3-2 nederlag samlet set i serien til de senere danske mestre fra Bakken Bears.

Team FOG Næstved har kunnet konstatere et løft i omsætningen igen. Tilskuertallet steg endnu engang, hvilket betød, at Team FOG Næstved kunnet notere 1.430 tilskuere i snit, hvilket er det højeste tilskuersnit for alle sportshold på Sjælland (inklusiv København), når man ser bort fra Superligaen.

Resultatet er under sidste års regnskab, hvilket skyldes øgede sportslige omkostninger og investering i sponsorproduktet. Desuden er regnskabet ikke påvirket af ekstraordinære sponsorbonusindtægter, da man i år ikke nåede i pokalfinalen.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved fortæller: ”Team FOG Næstved er inde i en positiv udvikling. Resultatet er tilfredsstillende for os. Vi vil meget gerne kunne vise sorte tal hvert eneste år. Samtidig har vi investeret flere penge både i det sportslige, men også i det kommercielle. Vi vil meget gerne kunne skabe et bedre hold i fremtiden, da vi naturligvis drømmer om at være med helt fremme.”

Bestyrelsen er tilfreds med årsresultatet. Team FOG Næstved forventer også sorte tal i 2018/2019 regnskabet. Selskabet bag Team FOG Næstved, TFN Basket A/S, er et nonprofit selskab. Der udbetales ikke udbytte til aktionærerne. Overskuddet anvendes til investeringer i sporten, fans og sponsorproduktet.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved uddyber: ”Vi oplever en stor interesse for vores hold fra en markant stigende fanbase. Vi vil meget gerne udvikle vores tilskuergrundlag yderligere. Vi har i dag ca. 240 sponsorer, og de er det økonomiske fundament bag holdet. Vi har styrket vores sponsorkoncept til denne sæson, ligesom at vi har etableret et social media team, der bidrager med markedsføringen af holdet. Vi har mere end 70 frivillige, og vi er stolte af den store interesse, som vi bliver mødt med.”