Team FOG Næstved ændrer truppen

Team FOG Næstved foretager ændringer i truppen

Efter en sæsonstart, der har budt på svingende sportslige resultater, har Team FOG Næstved besluttet at foretage ændringer i truppen. Det betyder, at man har besluttet at skille sig af med to af holdets nuværende spillere med øjeblikke virkning. Spillerne er Damon Jones og Paulius Semaska.

Sportschef Thomas Foldbjerg siger: ”Vi evaluerer hele tiden, hvordan det går med truppen og selvom holdet træner hårdt og vi igennem de sidste kampe har set klare forbedringer (Svendborg Rabbits og Horsens IC), så har vi (ledelse og trænerteam) vurderet, at vi har brug for at tilføje nogle yderligere kompetencer for at indfri målsætningen for holdet. Vi har været rigtig glade for at have både Damon Jones og Paulius Semaska på holdet – begge spillere er hver for sig gode spillere og nogle gode personer – men for at kunne skabe plads på holdet, til de kompetencer vi mangler, så er vi desværre nødt til at sige farvel til dem. Vi giver dem begge vores varmeste anbefaling og ønsker dem det bedste fremadrettet”.

Foruden opsigelsen af samarbejdet med Damon og Paulius, er Team FOG Næstved desuden bblevet enige med Anton Tvilstegaard om at stoppe samarbejdet. Anton Tvilstegaard har trænet hårdt for at komme tilbage til det øverste niveau. Anton Tvilstegaard har ikke kunne få træningsmængden til at hænge sammen med hans studie.

Team FOG Næstved har nye spillere klar til truppen.