Team FOG kåret til årets TV klub af TV 2 SPORT

”Igennem en række år har Team FOG Næstved etableret sig som en fast bestanddel i toppen af den danske Basketliga. Med en klar vision for aktivering af lokale borgere og med en utrættelig kamp for at levere det bedste produkt for tilskuere og tv-seere, har Næstved gang på gang formået at skabe flotte rammer.”

Sådan indleder TV 2 SPORT begrundelsen for, at TV-stationen har kåret Team FOG Næstved som årets TV klub 2016-17. Videre hedder det i kåringsmeddelelsen:

”Ledelsen i Næstved har altid vist stor strategisk forståelse for at løfte interessen for hele Ligaen og ikke blot deres egen klub.”

”Det er en lang sej kamp for mange klubber, heriblandt Næstved, at få nye rammer og faciliteter, der opfylder behovene for en professionel klub. Nu har Næstved fået en flot Arena, der ikke kun betyder flere tilskuere men også et meget flot gulv. Måske det flotteste basket-gulv i Danmark. Det er essentielt for forståelsen spillet, som er meget vigtigt for tv-seerne.”

”Det er en hjemmebane både Næstved og Basketligaen kan være stolt af.”

”Desuden skal Næstved roses for deres konstante fokus på at skabe et flot produkt til hver eneste tv-kamp, med både rammerne og tilskuere til kampene. Der skabes en fest på lægterne.”

”Næstved er desuden blandt de mest aktive partnere til TV 2 SPORT, og er også nogle af de første, der melder sig, når der skal vælges tv-kampe.

”Det er derfor med stor fornøjelse, at TV 2 SPORT i år kan tildele prisen til Team FOG Næstved.”