Team FOG Næstved ændrer i truppen

De to nye i truppen. Jordan Sessions (tv) og Anton Shoutvin
7-12-2018

Team FOG Næstved har med øjeblikkelig virkning besluttet at foretage to udskiftninger i truppen. Baggrunden for udskiftningerne er forskellige. Greg Logins, holdets amerikanske power forward, vil således ikke være at finde i truppen fremadrettet. Ligeledes vil holdets centerspiller, Chris Gabriel, heller ikke længere være at finde i truppen.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved fortæller: ”Udskiftningen af Greg Logins handler om, at vi simpelthen har behov for mere produktion af vores amerikanske spiller. Beslutningen er en 100 % sportslig beslutning. Vi må samtidig erkende, at vi trods mange forsøg ikke er lykkedes med at få Chris Gabriel til at fungere – hverken i kampene eller til træning. Chris Gabriels exit fra Team FOG Næstved sker således af disciplinære årsager.”

Erstatninger

Team FOG Næstved kan allerede nu præsentere nye spillere til holdet. Første mand, der er hentet ind som erstatning, er Jordan Session, der er i gang med sit første år efter college. Jordan Session spillede her for D1 skolen Georgia State. Han snittede her 7.4 point pr. kamp og 6 rebounds i sit seniorår. Jordan Session har også været en tur forbi den bedste engelske række her i efteråret, hvor han spillede for Chesfire Phoenix. Her snittede Jordan 14.6 point og 6.6 rebounds pr. kamp. Klubben spillede ham dog ude af position som centerspiller, hvorfor han blev erstattet med en større spiller.

”Jeg forventer klart, at vi med Jordan Session får meget mere fysik og energi ind i vores spil på denne position. Vi har behov for at komme ud med et mere aggressivt udtryk. Jordan skal være med til at løse denne del sammen med resten af holdet.” fortæller Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved.

Team FOG Næstved kan ligeledes præsentere en ny erstatning for Chris Gabriel. Det drejer sig om Anton Shoutvin fra Israel, der er tidligere landsholdsspiller for Israel. Anton Shoutvin er 206 cm og kan spille både på centerpositionen og power forward-positionen. Han har hele 11 års erfaring som professionel spiller med erfaring fra Israel, Tyskland, Tjekkiet og Slovakiet. Anton Shoutvin har været en del af Maccabi Tel Avivs ungdomsprogram. I sidste sæson spillede han for Trier (Germany Pro A), hvor han snittede 9.4 point pr. kamp og havde 3.1 rebounds pr. kamp på blot 14 minutter. Han var den mest scorende spiller pr. minut i Pro A og havde den højeste scoringsprocent fra 3´eren.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved udtaler: ”Vi satser på, at vi med Anton Shoutvin har fået en spiller, der kan give os kvalitet meget hurtigt. Spilintelligent, erfaren og teknisk, taktisk dygtig er nogle af de ting, som vi har sat på listen som kriterier i udvælgelsen af Anton Shoutvin. Anton Shoutvin kan spille begge positioner under kurven, og vi ser det også som en stor styrke, at han er en utrolig 3 point skytte. Derved kan vi trække ham ud og skyde nogle skud. Ændringer skal gøre at vi står stærkere til det utroligt vigtige program, som vi har i januar, februar og marts måned inden slutspillet.”