Devin Daly fortsætter hos Team FOG

Devin Daly

18-07-2017.

Devin Daly fortsætter hos Team FOG. Han er 22 år og kommer fra den mellemamerikanske stat Belize, der grænser op til Mexico og Guatemala. Han kom til Team FOG Næstved forud for sidste sæson som holdets bud på en kommende stærk small forward efter hans collegekarriere i det amerikanske. Hen over sæsonen udviklede Devin Dalys rolle sig imidlertid i takt med, at vi skiftede ud i truppen. Devin blev derfor  indkørt i en rolle som shooting guard på holdet. En rolle som han fortsætter i den kommende sæson.

Vi er rigtig glade for, at vi kan præsentere en af vores udenlandske profiler fra sidste sæson som en del af stammen for den kommende sæson. Gennem sidste sæson var Devin Daly med til at vinde den første titel til os nogensinde. Han spillede her en solid rolle.

Devin Daly skal ikke mindst indtage rollen som shooting guard i den kommende sæson. Sportschef Thomas Foldbjerg sætter her nogle ord på Devin Daly: ”Vi er glade for at få Devin Daly retur til den kommende sæson. Devin skyder rigtigt godt fra distancen. Samtidig var han en af vores allerbedste forsvarsspillere i sidste sæson. Vi tænker, at Devin Daly vil kunne tage et niveau op til den kommende sæson.”

Et kendt ansigt

Vi ser det ligeledes som en stor fordel, at Devin Daly kender holdet, byen, Basketligaen mv. Andreas Larsen, der er direktør for Team FOG Næstved siger således om dette faktum: ”Vi har ikke kunnet skabe en trup, der består 100 % af de samme ansigter, da vi har ønsket at få friskt blod ind efter sidste års afslutning. Men der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have noget kontinuitet ind på holdet. Devin Daly er et vigtigt element i den proces.”

Det er naturligvis også af sportslige hensyn, at vi finder det værdifuldt at få Devin Daly ind på holdet. Devin kender således vores trænerteams’ filosofi og tanker. Han er engageret og dedikeret i forhold til opgaven. Og han har været et godt socialt element i truppen. Det er dog også af hensyn til sponsorer og fans, at det er vigtigt at have kendte ansigter. ”Vi får nogle flere kendte ansigter i den kommende sæson. Vores trænerteam fortsætter. Vores gode danske spillere fortsætter. Devin Daly er retur. Og så kender vores fans og sponsorer jo ikke mindst også Chris Gabriel, som vi også glæder os til at få retur. Sammen med Conner Washington er vi godt på vej.”

Devin Daly snittede i sidste sæson 7.7 point pr. kamp og 3.0 rebounds og pr. kamp. Devins bedste kamp i sidste sæson var mod Randers Cimbria. Her strålede han i en stor forsvarskamp og var med til at sikre sejren. I øvrigt samtidig med, at han lagde 20 point til tabellen og sendte 5 ud af 7 skud i kurven fra 3´eren. Vi satser på, at Devin Daly i den kommende sæson kan være en del af et succesrigt Team FOG Næstved mandskab.