Din Forsikringsmægler ny hovedsponsor

Din Forsikringsmægler rådgiver om erhvervsforsikringer inden for bl.a. projektansvar, arbejdsskade, kreditforsikring og direktions- og bestyrelsesansvar
2-10-2018

Din Forsikringsmægler træder ind som hovedsponsor

Team FOG Næstved er stolt af at kunne bekendtgøre, at det er lykkedes at tegne med en ny hovedsponsor. Din Forsikringsmægler, som har været sponsor i et par år, har nemlig valgt at træde ind som ny hovedsponsor bag holdet – dermed er holdet af hovedsponsorer sat. Hovedsponsorer for Team FOG Næstved vil således fremadrettet  bestå af Hørkram, ProfaGroup, Mærk Næstved og nu også Din Forsikringsmægler. Aftalen er 2-årig, men begge parter satser på, at det skal være et langsigtet sponsorsamarbejde.

Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved, fortæller: ”Det er helt fantastisk for os. Vi har gerne villet sikre, at vi fik landet den sidste hovedsponsoraftale, så vi fik det ekstra rygstød. At sikre en økonomi, der giver os bedre muligheder for at konkurrere i toppen, er afgørend. Vi ved også, at vi får en engageret sponsor ind, som vil bruge det aktivt i deres markedsføring, og som vil deltage aktivt i netværket. Det er perfekt for os.”

Din Forsikringsmægler laver uvildig forsikringsrådgivning, hvor kunden sættes i centrum. Fokus er forsikringsløsninger til erhvervslivet med korrekt dækning til de bedst mulige priser. Din Forsikringsmægler er landsdækkende, men det er Din Forsikringsmægler i Næstved med de fire erfarne rådgivere Jonas Dannerfjord, Glenn Darlie, Jan Lindorff og Morten Gade Black, der er initiativtagere til aftalen og hovedsponsoratet.

Din Forsikringsmægler lægger vægt på direkte kontakt, tilgængelighed og fleksibilitet for kunderne. Forsikringsbehovene afdækkes individuelt for kunden.

Jonas Dannerfjord fra Din Forsikringsmægler fortæller således: ”Det er med stor glæde og stolthed at vi udvider vores engagement med Team FOG Næstved, vi glæder os til at følge holdet på deres videre færd mod flotte resultater, og det vil vi gerne bakke op om, samtidig føler vi at der er en fantastisk stemning omkring alle sponsorerne og en flot opbakning fra Næstved og Sydsjælland, som vi ønsker at være en del af, da det er her vi har vores primære ophav af kundeforbindelser. ”

”Engagerede sponsorer som ser værdi i os mht. eksponering, netværk og hospitality-oplevelser for deres kunder er utrolig værdsat hos os. Vi er utrolig glade for, at Din Forsikringsmægler har valgt netop os som deres fremadrettede sponsorplatform, og vi vil arbejde for at skabe succes sammen på, såvel som udenfor, banen” fortæller Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, endvidere.