Biografi

Ditlev Dunk blev født d. 20/10 1992 på en hot varm sommerdag i den lille by Duck Keys på The Keys i Florida, USA.

I sin opvækst elskede han NBA og Basketball i NCAA regi – Hans store drøm var at komme til at spille for Miami HEAT og dunke som de største stjerner (Det lykkedes aldrig) – Særligt var han stor fan af Coach Pat Riley i 1993 og har set adskillige af de klassiske kampe fra NBA i 80’erne med Larry Bird, Magic Johnson og Michael Jordan.

Den kærlighed han har haft til basketspillet fra kabel tv i guds eget land, afspejler sig også i de 80’er inspirerede svedbånd og pandebånd han bærer til enhver tid. I en alder af 4 år ville han på opdagelse som så mange af de andre ænder, og gav sig selv en pause fra Basketball i guds eget land. Ditlev Dunk fløj mod det kolde nord og hans nuværende foragt for jægere skyldes at han blev vingeskudt og måtte nødlande lidt udenfor Næstved.

Skæbnen blev at han blev reddet af en herboende amerikansk familie som delte hans passion for basketspillet, og tog Ditlev Dunk til sig som en del af familien i et stueopdræt.

dd1

de næste mange år blev Ditlev Dunk altid set som en særling – skør, altid fuld af sjov og en evne til at underholde på de særeste tidspunkter.

Ditlev Dunk er dog rigtig god til børn og elsket af de fleste, med hans kærlige omfavnelser og highfives!

Ditlev Dunk går ofte til optiker og øjenlæge – men det lader ikke til at hjælpe. Ditlev Dunk lider af en stærk bygningsfejl på sit højre øje som med sikkerhed har gjort at han aldrig har fået chancen for at spille basket på højeste niveau – Han kan simpelthen ikke ramme kurven.

Ditlev Dunks store chance er kommet – Han er blevet maskot for Team FOG Næstved og hans evner til at underholde er blevet værdsat af de lokale helte.

Ditlev Dunk brænder for Team FOG Næstved og han drømmer om at gøre holdet til noget virkeligt STORT!

Hans personlige sponsor er Kiss Real Estate.