Femte år med overskud i Team FOG Næstved

15-11-2017.

For femte år i træk kan TFN Basket A/S – selskabet bag Team FOG Næstved – præsentere et overskud. Det seneste årsregnskab 2016/2017 udviser således et positivt resultat på 535.000 kr.

Team FOG Næstved er inde i rivende udvikling og er sportsligt helt fremme i årets Basketliga, ligesom man er det hold i Danmark, der har den bedste fansupport. Sæsonen 2016/2017 bød på holdets første titel med DM pokalmesterskabet. I årets turnering endte det imidlertid desværre med et exit allerede i kvartfinalerne.

Økonomisk har det seneste år været en succes for Team FOG Næstved. Resultatet er ekstraordinært påvirket af indtægter fra DM pokaltitlen og indtægtsførsel af et skatteaktiv. Basisdriften gav som helhed et positivt resultat.

Overskuddet er opnået i et år, hvor Team FOG Næstved har opjusteret og investeret i LED bander, luftskib og lysshow, ligesom det sportslige budget var historisk højt. Der er desuden investeret flere penge i sponsorproduktet. Investeringer, der har båret frugt i form af en stigende omsætning i forhold til året før. Med det opnåede resultat har Team FOG Næstved en egenkapital på 677.000 kr.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved fortæller: ”Team FOG Næstved er inde i en positiv udvikling. Vi er glade for resultatet. Vi arbejder dagligt for at øge vores indtægter, da vi vil være med helt fremme i toppen af Basketligaen. Det kræver, at vi har en sund økonomi, og at vi har et af de største budgetter i Danmark. DM pokaltitlen var en stor triumf for os, mens vores exit i årets kvartfinaler var klart skuffende. Samlet set har vi styrket fundamentet for holdet og organisationen til fremtiden.”

Team FOG Næstved har på basis af et fortsat øget indtægtsgrundlag øget omkostningerne til sæsonen 2017/2018. For fjerde sæson i træk har Team FOG Næstved øget det sportslige budget, ligesom Team FOG Næstved har budgetteret med stigende omkostninger til sponsorproduktet og markedsføring. Selskabet bag Team FOG Næstved, TFN Basket A/S, er et nonprofit selskab. Der udbetales ikke udbytte til aktionærerne. Overskuddet anvendes til investeringer i sporten, fans og sponsorproduktet.

Andreas Larsen, Direktør for Team FOG Næstved uddyber: ”Vi oplever en kæmpe interesse for vores hold fra en markant stigende fanbase. Vi vil satse på at få en markant øget fanbase i fremtiden. Vi har i dag 240 sponsorer, og de er det økonomiske fundament bag holdet. Team FOG Næstved er allerede i gang med styrke vores sponsorkoncept, ligesom at vi har etableret et social media team, der bidrager med markedsføringen af holdet. Vi har mere end 70 frivillige, og vi er stolte af den kæmpe interesse, som vi møder.”