MANGE FORDELE VED ON-LINE KØB AF BILLETTER

INFORMATION

Du kan købe billetter online eller i døren på kampdagen. Køber du online, opnår du en rabat, og du kan sikre dig en billet i god tid inden kampen.

Til kampe i grundspil og kvartfinaler har børn og unge under 18 år gratis adgang, når billetten bookes online. Vælges denne billet, skal man være forberedt på at vise legitimation ved indgangen – fx sundhedskort.

I begyndelsen af en ny sæson kan du købe sæsonkort online, der gælder til en fast plads til alle kampe i grundspil og kvartfinalerne. Er du forhindret i at overvære en kamp, er du velkommen til at overføre sæsonkortet via e-mail til en anden.

Når du kommer til Arena Næstved på kampdagen, viser du din online billet enten direkte på din smartphone, eller du viser et print af billetten.

Vejledning i billetbooking

Billetter til Team FOG Næstveds hjemmekampe bookes via hjemmesiden www.teamfog.dk. Før pilen (cursor’en)  til ”Billetsalg” og klik på ”Køb billetter”.

Du kommer nu ind i Billettos billetsystem og klikker på den kamp, du ønsker at se. På næste billede klikkes på ”Find billetter”. Nu kommer oversigten over tilskuerpladser frem, og du vælger sæder på de åbne tribuner – markeret med blå farve. Når du har valgt et sæde, klikker du på ”Siddeplads”.

Til kampe i grundspil og DM-kvartfinaler har børn og unge under 18 år gratis adgang. Her vil du kunne vælge billetten ”Under 18 år”.

Når du har valgt de sæder, du ønsker, klikker du på ”Næste” og skal så oprette dig i Billettos system. Følg instruktionerne. Du skal kun oprette dig første gang, du køber billetter til en kamp. Du vil til sidst modtage billetterne i din mailboks.

Priser i grundspil og DM-kvartfinaler og pokalturneringen

 • Entrebillet købt online: 50 kr. inklusiv billetgebyr
 • Børn og unge under 18 år: Gratis når booket online
 • Entrebillet købt i døren: 60 kr.
 • Sæsonkort: 600 kr. inklusiv billetgebyr

Priser i DM-semifinaler og DM-bronze

 • Entrebillet købt online:
  – Tribuner på langsiderne: 60 kr. inklusiv billetgebyr
  – Tribuner i hjørnerne: 30 kr. inklusiv billetgebyr
  – Tribuner i enderne: 20 kr. inklusiv billetgebyr
 • Der er ikke specielle priser til børn og unge under 18 år
 • Entrebillet købt i døren: 80 kr.