Direktør

Andreas Larsen er direktør hos Team FOG Næstved. Tilbage i foråret 2002 blev han formand for NIF Basketball med den ide at klubbens bedste basketballmandskab skulle være en dominerende faktor i dansk basketball. Missionen er lykkedes. Team FOG Næstved er et af Danmarks stærkeste basketballmandskaber og hviler i dag på et bredt fundament af sponsorer og fans.

Andreas Larsen har en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS, hvor han har en kandidatgrad i Strategi, Organisation og Ledelse med speciale i IT offshoring. Foruden at have grundlagt og opbygget Team FOG Næstved har han desuden været medejer og co-founder til 2 IT virksomheder, henholdsvis KRING e-business consulting samt Initto (i dag en del af Saxo Bank), hvor han har varetaget rollerne som salgschef og ansvarlig for forretningsudvikling.

Mail: anl@ssebasket.dk
Mobil: +45 28791786

Sportschef Thomas Foldbjerg

Thomas Foldbjerg er tidligere head coach og assistent coach for Team FOG Næstved. Han har således i flere omgange været engageret omkring Team FOG Næstved.

Thomas Foldbjerg har sine kompetencer på det sportslige område såvel som en stærk baggrund indenfor HR, rekruttering  og medarbejderudvikling. En stor del af Thomas Foldbjergs arbejde handler om at skabe fundamentet for holdets sportslige succes.

Mail: thomas.foldbjerg@hotmail.com
Mobil: +45 3112 1230

Projektleder Hans Verner Larsen

Hans Verner Larsen er projektleder hos Team FOG Næstved. Han beskæftiger sig bredt med den motor som holder hele Team FOG Næstved projektet igang. Det være sig om alt fra opholdstilladelser, skoleprojekter, markedsføring, kampafvikling mv. Hans Verner Larsens interesse for basketball startede så langt tilbage som 1964 og han har således været alt fra ungdomsspiller, førsteholdsspiller, ass. coach og udskiftningsleder, bestyrelsesmedlem og formand for Næstved Basket.

Mail: hvl@ssebasket.dk
Mobil: +45 20323162

Account Manager Bent Zachariassen

Bent Zachariassen kommer fra den finansielle sektor med en bred erfaring inden for salg, markedsføring og strategisk udvikling – og han har også
i en årrække været en del af Team FOG Næstveds sponsornetværk via sine tidligere ansættelser.

Målet med den nye ansættelse er både at udvikle eksisterende samt tiltrække flere nye partnere/sponsorer til Team FOG Næstved, ikke mindst også i de områder, som ligger udenfor vores kerneområde i Næstved, samt være en del af det faste kontor, hvor vi løbende arbejder for at udvikle vores sponsor- og fanprodukter til et stadigt mere professionelt niveau.

Mail: bza@teamfog.dk
Mobil: +45 2124 3095

Account Manager Jane Guldberg Møller-Hansen

Jane Guldberg Jakobsen er udover stillingen hos Team FOG en del af Stabil A/S, som er Prestige Partner.
Jane har en baggrund fra detail branchen, og har igennem de seneste år arbejdet med salg og indkøb.

Mail: jgj@teamfog.dk
Mobil: +45 5185 3480