Spændende ‘lokalopgør’ mod Hørsholm 79ers torsdag 18. januar

13-01-2018.

Kampen om tredjepladsen i Basketligaen

Team FOG Næstved møder torsdag 18. januar kl. 19:00 Hørsholm 79ers i en kamp, der kan afgøre tredjepladsen i Basketligaen. Så der er en super vigtig kamp for begge mandskaber.

Hørsholm 79ers, har vist stærke takter i denne sæson og ligger i øjeblikket på en delt 2. plads i Basketligaen sammen med sidste års vindere Bakken Bears, som dog har spillet færre kampe. Hørsholm har vundet 8 ud af 13 kampe i sæsonen og har dermed 16 point i tabellen.

Holdet er ført an af den stærke amerikanske forward, Matt Bonds, som er ligaens mest scorende spiller med 23.5 point pr. kamp. Hørsholm er det næstmest scorende hold i ligaen og scorer lige over 91 point pr. kamp. Udover Matt Bonds er der også en anden stærk offensiv drivkraft i den skarp skydende Ty Sabin som er den spiller i ligaen der scorer flest 3’ere pr. kamp og samtidig er nr. 3 på topscorerlisten med 21 point pr. kamp.

Kampen den 18. januar er det sidste opgør i grundspillet mellem Team FOG Næstved og Hørsholm. Vi vandt den første 86:80, men tabte den anden 85:91. Og så slog Hørsholm 79ers os jo lige ud af årets pokalturnering. Så der er noget, der skal revancheres. Derfor bliver der fuld knald på i Arena Næstved på torsdag, hvor vores nye spiller JJ Mann også ser frem til at følge op på den absolut godkendte debut i forrige hjemmekamp

Der er åbnet for online salget til kampen via dette link. Her kan du købe billetter med rabat online og sikre dig en god plads. For voksne er besparelsen 10 kr. pr. billet. For børn og unge under 18 år bliver billetten helt gratis – altså en besparelse på 60 kr. pr. billet – i forhold til at købe i døren på kampdagen.