Milan Skobalj forlader Team FOG Næstved

9-5-2018

Team FOG Næstved og Milan Skobalj går hver sin vej

Team FOG Næstved og Milan Skobaljs veje skilles efter en periode på 2 år med den serbiske træner. Milan Skobalj kom til Team FOG Næstved forud for 2016/2017 sæsonen med den erklæderede målsætning at skaffe metal til Team FOG Næstved i de kommende år. Det lykkedes delvist med pokaltriumfen i forrige sæson, som er Team FOG Næstved bedste resultat til dato. Til gengæld har Team FOG Næstved haft 2 sæsoner i træk uden medaljer i Basketligaen, hvilket har været under den erklærede målsætning for Team FOG Næstved.

”Team FOG Næstved vil gerne sige tak til Milan Skobalj for en stor indsats gennem de 2 sidste sæsoner. Milan Skobalj har på alle måder ydet en professionel indsats, og vi har været glade for hans arbejde. Jeg ved hvor vigtigt det har været for Milan Skobalj at finde en løsning, hvor han har kunne samle hele sin familie, så jeg er personligt glad på hans og hans families vegne” udtaler direktør i Team FOG Næstved, Andreas Larsen.

Team FOG Næstved og Milan Skobaljs veje skilles i god orden og indbyrdes forståelse, idet Milan Skobalj har fundet et nyt job. Milan Skobalj fortsætter således i den kommende periode som head coach for det nylige Pro A hold i Tyskland, Rostock Seawolves.

Milan Skobalj vil gerne takke klubben: ”Jeg vil gerne sige tak til holdet, sponsorer og fans for 2 gode år. Jeg har været utrolig glad for at være i Næstved. Team FOG Næstved er en stærk organisation, hvor der er meget at bygge på og hvor jeg tror på yderligere udvikling. Tak til Andreas Larsen (direktør) for at give mig chancen og til alle omkring holdet. Måske vores veje en dag mødes igen. Hvem ved. Jeg håber, at holdet opnår store resultater i fremtiden.”

Team FOG Næstved har startet arbejdet på at finde en ny head coach for den kommende sæson.