Conner Washington – ny point guard til Team FOG Næstved

12-07-2017.

Team FOG Næstved kan nu præsentere vores point guard for den kommende sæson. Valget er faldet på den 25-årige engelske  point guard, Conner Washington, der kommer fra den bedste britiske liga. Conner Washington har spillet de sidste 5 sæsoner hos engelske Leicester Riders, som er den dominerende klub i det engelske. Han har desuden været en del af de engelske ungdomslandshold. Med Leicester Riders har han vundet flere engelske mesterskaber og pokalmesterskaber og har således været en del af et meget succesfuldt mandskab.

Lynhurtig og skyder godt

Conner Washington er en meget hurtig point guard som er istand til at score point på mange forskellige måder. Han er lynhurtigt og ikke mindst også meget stærk i det defensive, hvor han kan lukke modstanderne ned. Samtidig så skyder han virkelig godt fra distancen.

Conner Washington var den mest forbedrede spiller for Leicester Riders i 2012/13, 2013/14 og 2014/15. I 2014/15, 2015/16 og 2016/17 har han alle år været på årets engelske hold. Og i 2015/16 og 2016/17 har han været på årets forsvarshold i Ligaen.

Sportschef Thomas Foldbjerg fortæller: ”Vi er glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Conner Washington for den kommende sæson. Conner har over de seneste år været en del af et meget succesrigt mandskab, der har vundet flere mesterskaber. Conner Washington kommer med en erfaring der kan hjælpe hele holdet.”

Team FOG Næstved har haft et førstehåndsindtryk på Conner Washington, idet at Team FOG Næstveds nuværende assisterende coach har været en del af trænerstaben i Leicester Riders og derved kender Conner Washington personligt. Conner Washington har haft masser af muligheder for at blive i det engelske, også hos Leicester Riders, men det er muligheden for at komme ud af England, der sender ham over til os.

Team FOG Næstved har med signingen af Conner Washington sat et kryds ud for en vigtig position på holdet. Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller nu om den videre proces: ”Vi har nogle centrale spillere på plads, men mangler naturligvis at få flere spillere ind på  holdet. Jeg forventer, at vi snarest kan præsentere flere nye spillere. Vi har ca. 1 måned igen inden vi forventer at have alle vores spillere på plads. I den her fase handler det også om, at vi har is i maven, så vi får hentet de helt rigtige spillere ind for os.”