Pokalsemifinale med forsalg af nummererede billetter

15-1-2019

Team FOG Næstved vandt pokalkvartfinalen mod Værløse BBK og skal derfor møde Svendborg Rabbits i semifinalen, der finder sted på hjemmebane i Arena Næstved Hal 1 søndag den 20. januar kl. 15.00. Dørene åbnes kl. 14.00.

Lørdag den 19. januar arrangerer vi forsalg af billetter til nummererede pladser. Det sker fra kl. 11-13 i foyeren i Arena Næstved. Prisen pr. billet i forsalg er 80 kr. Dog kan sæsonkortholdere købe 1 plads pr. sæsonkort til en pris af 50 kr. i forsalg. Medlemmer af Næstved Basketball vil ligeledes kunne købe 1 billet til 50 kr. pr. medlemskab i forsalg. Sæsonkortholdere og medlemmer af Næstved Basketball skal medbringe legitimation. Eventuelle billetter herudover koster 80 kr. pr. stk.

“Ønsker du at være sikker på en god siddeplads til kampen, skal du altså møde op i arenaen lørdag og købe dine billetter,” udtaler Team FOG Næstveds direktør, Andreas Larsen.. Han gør opmærksom på, at der er begrænset plads til kampen. Der vil således maksimalt blive lukket 900 tilskuere ind til kampen. Og heraf er der kun siddepladser til cirka halvdelen.

Prisen i døren ved kampen søndag er 50 kr. pr. deltager (både børn og voksne), og pladserne er ikke nummererede..

“Det bliver et uhyre spændende opgør, og vi forventer en fantastisk kamp,” siger Andreas Larsen. “Vi kan spille os i pokalfinalen, hvilket vil være en helt fantastisk begivenhed. Vi møder et velspillende Svendborg Rabbits mandskab, så der er lagt op til en kamp med fuld power på til sidste sekund.”

Hvis Team FOG Næstved vinder kampen på søndag, skal der spilles finale i Forum Horsens, lørdag den 27. januar. Hvis det lykkes at komme i finalen, vil vi i lighed med for to år side prøve at arrangere fanbusser til kampen i Horsens.