Ny hovedsponsor

Mik Bolvig, direktør for ProfaGroup, modtager blomster og hyldest for det nye hovedsponsorat i forbindelse med Team FOG Næstveds kamp mod Stevnsgade SuperMen i Næstved Arena 10. januar. (Foto: Robert Piil)
14-01-2018.

ProfaGroup ny hovedsponsor for Team FOG Næstved

Team FOG Næstved har indgået en 5-årig hovedsponsoraftale med ProfaGroup ApS. ProfaGroup ønsker med aftalen at være med til at opbygge et stærkt regionalt sportsflagskib, der er med helt fremme.

Team FOG Næstved har med aftalen 4 hovedsponsoraftaler.  Det er Hørkram Foodservice, Lokal Forsikring, Mærk Næstved og ProfaGroup ApS. Vi er meget stolte over at have en så stærk sponsorbase, som foruden vores 4 hovedsponsorer består af 250 erhvervsvirksomheder.

ProfaGroup er en sammenslutning af flere forskellige firmaer, der er gået sammen i et større selskab efter at have haft et tæt samarbejde gennem en årrække. Et af disse selskaber er MFComfort som har været sponsor hos Team FOG Næstved gennem de sidste 2 sæsoner. ProfaGroup fokuserer på energioptimale løsninger, hvor styrken er mellemstore totalentrepriseprojekter med fokus på energioptimering og kvalitetslys. ProfaGroup kan levere løsninger inden for lys, el, køl/varme, ventilation og VVS.

Mik Bolvig, direktør for ProfaGroup ApS fortæller om det nye hovedsponsorat:: ”Som sponsor gennem de sidste 2 år har jeg haft en virkelig god oplevelse af basketball og Team FOG Næstved, som for mig var et nyt kapitel. Vi har mange kunder på Syd- og Midtsjælland, og vi vil rigtig gerne have flere. Vi ser Team FOG Næstved som en fantastisk mulighed for at komme ud med vores budskab og få en meget stor eksponering og adgang til et virkeligt godt erhvervsnetværk. Og så vil vi meget gerne være med til at investere i sportslig succes og sammenhold rundt omkring basketball og Team FOG Næstved. Vi glæder os til fremtiden.”

Stærk sponsorbase

Team FOG Næstved er vækstet flot på sponsorsiden over de seneste sæsoner. Pt. tæller erhvervsnetværket mere end 250 erhvervsvirksomheder. Med hovedsponsoratet med ProfaGroup bliver Team FOG Næstved styrket til fremtiden.

”Vi er vildt begejstrede over, at vi har en så bred opbakning fra erhvervslivet i den sydlige del af Sjælland. Det er bare virkelig godt, og vi er utroligt ydmyge omkring den opgave, som handler om at brande vores region inden for topsport. Vi arbejder hver dag for at blive bedre på banen og skabe store sportslige resultater. Ligesom vi konstant arbejder for at forbedre os uden for banen. Med det nye hovedsponsorat får vi styrket grundlaget, og det betyder naturligvis virkelig meget for os. Vi glæder os til at bære ProfaGroups logo på brystet i årene fremover” fortæller Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved.

Aftalen med Profa Group er på 5,5 år sæsoner og startede den 1. januar 2018.