Troy Franklin er tilbage hos Team FOG

Troy Franklin
04-08-2017.

Team FOG Næstved henter tidligere storprofil tilbage

Team FOG Næstved er særdeles tilfreds med at kunne annoncere, at en af vores mest markante spillere gennem tiderne vender tilbage til os. Troy Franklin er tilbage hos Team FOG. Den superhurtige og effektive 28-årige amerikaner skal i den kommende sæson udgøre guard duoen sammen med Connor Washington.

Troy Franklin spillede for Team FOG Næstved i sæsonen 2015/2016, hvor han var en stor profil for os. I sæsonen var han således med til at sikre 17 sejre og hente bronzemedaljer hjem til Næstved. Bronzemedaljerne blev sikret efter en exit i semifinalerne hvor Troy Franklin spillede to store kampe for os. Først hjemme mod Bakken Bears samt i den sidste udebanekamp, hvor det blev til hele 42 point samt en effektivitetskvotient på 40 efter en fantastisk kamp af den hurtige og teknisk stærke guard. I øvrigt det højeste antal point af en spiller i den sæson. Troy Franklin har endvidere klubrekorden for flest trepoints-scoringer af en Team FOG Næstved-spiller i en enkelt kamp.

Markant skikkelse

Troy Franklin var i sæsonen 2015/2016 i det hele taget en markant skikkelse i Basketligaen. Troy Franklin var således den 7. mest scorende spiller, den 15. mest effektive spiller og nummer 8. på assistlisten. Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved fortæller: ”Vi er virkelig glade for at det er lykkedes – det her. Vi kender Troy Franklins ubetingede kvaliteter og får en guard ind, som kan skyde fra distancen, slå bolden i gulvet og skabe plads overalt på banen. Troy Franklin er en speciel person med hjertet på rette sted, men også med en unik vindermentalitet. Han er overbevist i hele sin krop om, at han er den ubetinget bedste og afgørende spiller. Vi har fået en X-faktor spiller ind.”

I sidste sæson spillede Troy Franklin i Slovenien. Her blev det 12.9 point og 2.8 assist pr. kamp. Efter et år væk fra Team FOG Næstved glæder den lille guard sig til at spille i Arena Næstved igen. ”Jeg er klar til den kommende sæson” fortæller Troy Franklin.

WINNERS CLUB bag Troy Franklin

En række sponsorer står bag Troy Franklin. Sponsorerne gik for et par år siden ind og lagde ekstra penge til det sportslige område. Troy Franklin vil derfor have Winners Clun som personlig sponsor i den kommende sæson. Sponsorerne i Winners Club er 1000DOTS, Dansk Specialtransport, DPA Entreprise, Lokal Forsikring, Engelsted Petersen, Erhvervsmægler Næstved, Nordea, Næstved Flisecenter samt Rugvænget Smørrebrød.

Andreas Larsen fortæller kort: ”Vi har over de seneste år udviklet os rigtigt meget på sponsorsiden, og det betyder også noget for det budget, som vi har i den kommende sæson. At vi kan hente Troy Franklin betyder også at vi står med en trup med en del kendte profiler allerede fra dag 1. Troy Franklin, hjemvendte Chris Gabriel, Devin Daly, Philip Hertz, Tobias Tita (tilbage efter skade) samt vores lokale spiller Mathias Bak. Det kombineret med nye profiler udefra betyder at vi både kan præsentere nye ansigter af høj kvalitet samt kendte ansigter.”

Team FOG Næstved er endnu ikke færdig med at hente spillere. ”Vi har is i maven og har haft det hele vejen igennem. Havde vi ikke haft det, så havde vi ikke stået med en aftale med Troy Franklin nu, og det er vi som det sikkert også kan fornemmes rigtigt glade for. Hvornår vi har den sidste spiller på plads ved vi ikke, men nu må vi se” afslutter Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved.