Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Ny head coach til Team FOG Næstved

Team FOG Næstved præsenterer ny head coach

Team FOG Næstved kan her til aften præsentere organisationens nye head coach for de kommende 3 år. Navnet på træneren er Arnel Dedic.

Team FOG Næstved ser meget store perspektiver i det nye samarbejde med Arnel Dedic. Vi ser det som en ny start på en forhåbentligt længerevarende periode med den samme head coach på sidelinjen. Direktør hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller:” Vi har over de sidste mange sæsoner set på nogle ret fantastiske Horsens præstationer, hvor det naturligvis har stået os klart, at Arnel Dedics, med hans store basketballkundskaber, har givet holdet en ekstra dimension, som har været svær for os at komme forbi.”

Arnel Dedic har været i Horsens IC over en længere periode og de sidste 5 år har budt på unikke, enestående resultater. 5 DM finaler i træk og 2 danske mesterskaber. Arnel Dedic har desuden været med til at vinde 2 pokaltitler med Horsens IC, henholdsvis i 2015 og 2019. Arnel Dedic var ligeledes i pokalfinalen i 2016 og 2017. Der er med andre ord tale om en træner med et imponerende CV fra den danske Basketliga.

Team FOG Næstved har været i dialog med Arnel Dedic siden han stoppede samarbejdet med Horsens IC, og der har fra starten været en god dialog om muligheder, udfordringer og perspektiver.

”Jeg glæder mig til at komme til Næstved. Jeg har et rigtigt godt indtryk og det bliver spændende at komme til Næstved og være med til at bygge noget op” fortæller Arnel Dedic.

Kontrakten med Arnel Dedic er som bekendt 3-årig og Team FOG Næstved ser det netop også som et længerevarende perspektiv. Det er ambitionen at arbejde på at bygge et solidt, sportsligt fundament op. ”Vi skal have den rigtige tålmodighed med det her projekt, og vi skal sammen med Arnel Dedic arbejde benhårdt for at skabe de rigtige sportslige resultater. Vi forventer ikke mirakler fra dag et, men har den rigtige tålmodighed. Vi starter med en blank side og skal sammen opbygge en ny vision for Team FOG Næstved. Tålmodighed og benhårdt arbejde skal være med til at løfte os” fortæller Andreas Larsen.