Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

NIGERIANSK LANDSHOLDSSPILLER TIL TEAM FOG NÆSTVED

Til den kommende sæson har Team FOG Næstved hentet den nigerianske landsholdsspiller, Uche Ofoegbu. Uche Ofoegbu kommer til Team FOG Næstved efter at han i sidste sæson spillede i NBA G league. Inden der har Uche Ofoegbu spillet flere gode sæsoner i division 1 i det amerikanske collegesystem. Her har han spillet for University of San Francisco og UNLV.

Det er en alsidig spiller med god fart i fødderne, god skytte, god størrelse og tempo i spillet der kommer til Team FOG Næstved. Uche Ofoegbu skal være med på det nye Team FOG Næstved mandskab, hvor han skal være en væsentlig del af rotationen.

Uche Ofoegbu kan både spille på small forward og shooting guard positionen. Med sine ca. 196 cm har han en del fysik, som gør at han kan dække flere positioner uden at komme til kort. I flere omgange har han været en del af det nigerianske landshold. Han har således spillet for det nigerianske landshold i 2017 og 2018, både ved de afrikanske mesterskaber, commonwealth games i Australien.

Team FOG Næstved forventer snarest at kunne præsentere flere nye spillere til holdet. Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller således: ”

 ”Vi synes, at vi har fået en rigtig god spiller ind i Uche Ofoegbu som både har masser af erfaring fra amerikansk collegebasket samt international erfaring med det nigerianske landshold. Jeg tror, at han bliver en gevinst for os. Vi skal kunne holde niveau gennem 40 minutter, hvis vi skal spille med om medaljerne og det er jo vores store mål.”