Ledelse og medarbejdere

DIREKTØR ANDREAS LARSEN

Andreas Larsen er direktør hos Team FOG Næstved. Tilbage i 2002 blev han formand for NIF Basketball med den ide at klubbens bedste herremandskab skulle være en dominerende faktor i dansk basketball. Missionen er lykkedes. Team FOG Næstved er et af Danmarks stærkeste basketballmandskaber og hviler i dag på et bredt fundament af sponsorer og fans. Andreas Larsen har en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS, hvor han har en kandidat i strategi, organisation og ledelse med speciale i IT offshoring. Andreas Larsen er tidligere medejer/partner af KRING e-business consulting og Initto (i dag en del af Saxo Bank), hvor han har varetaget rollerne som salgschef og ansvarlig for forretningsudvikling. Mail: anl@teamfog.dk Mobil: + 45 28791786

SPORTSCHEF THOMAS FOLDBJERG

Thomas Foldbjerg er tidligere head coach og ass. coach for Team FOG Næstved. Han har således i flere omgange været engageret omkring Team FOG Næstved. Thomas Foldbjerg har sine kompetencer på det sportslige område såvel som en stærk baggrund indenfor HR, rekruttering og medarbejderudvikling. En stor del af Thomas Foldbjerg handler om at skabe fundamentet for holdets sportslige succes.

Mail: thomas.foldbjerg@hotmail.com
Mobil: +45 31121230

PROJEKTLEDER HANS VERNER LARSEN

Hans Verner Larsen er projektleder hos Team FOG Næstved. Han beskæftiger sig bredt med den motor som holder hele Team FOG Næstved butikken kørende lige fra kampafvikling, sponsorafvikling, billetsystemer, opholdstilladelser, skoleprojekter, markedsføring mv.

Hans Verner Larsens interesse for basketball stammer helt tilbage fra 1966, da han begyndte at spille basketball. Han har således spillet klubbens førstehold i mange år, været træner, bestyrelsesmedlem og formand for Næstved Basketball.

Mail: hvl@teamfog.dk Mobil: + 45 20323162

SENIOR ACCOUNT MANAGER BENT ZACHARIASSEN

Bent Zachariasen kommer fra den finansielle sektor med en bred erfaring indenfor salg, markedsføring og strategisk udvikling – og han har inden sin ansættelse hos Team FOG Næstved været en aktiv sponsor gennem tidligere ansættelser.

Bent Zachariassen er dedikeret til arbejdet med at skaffe og pleje sponsorer. En utrolig central del af vores arbejde er den løbende sponsorpleje.

Mail: bza@teamfog.dk Mobil: +45 21243095

ACCOUNT MANAGER JENS ERIK CHRISTENSEN

Jens Erik Christensen er en del af salgsteamet. Lokalt engageret omkring sporten og kulturen gennem mange år. I de sidste par år en del af salgsteamet, hvor han med stor entusiasme arbejder på nye sponsorer og vedligeholdelsen af de eksisterende.

Mail: jec@teamfog.dk Mobil: +45 21719701

BESTYRELSEN FOR TEAM FOG NÆSTVED


– Lars Glasow Carlsen (formand)
– Søren Voltzmann
– Andreas Larsen (direktør)

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!