team fogs historie

2022 - 2023
Team FOG Næstved spillede en super 2022/2023 sæson. Anført af 3 store amerikanske profiler samt coach Hipsher på sidelinjen kom Team FOG Næstved forrygende fra start. Mike McGuirl, Rodnet Chatham og Ian Dubose udgjorde en utrolig stærk trio og vi endte med at score tæt ved 100 point i gennemsnit i grundspillet. For første gang nogensinde endte Team FOG Næstved som nr. 1 i grundspillet. Det stærke spil fortsatte i slutspillet, hvor vi endte på en 2. plads, hvilket betød at et semifinaleopgør mod Randers Cimbria ventede. Med en udebanesejr i de sidste sekunder i kamp sikrede Team FOG Næstved sig en samlet 3-1 sejr i bedst af 5 kampe. De første DM finaler ventede. DM Finalerne endte desværre med en samlet til Bakken Bears, der var bedst. I midten af kamp 2 sluttede sæsonen desværre for holdets topscorer Mike McGuirl der også fortjent blev kåret til Basketligaens bedste spiller i sæsonen. I det hele taget var vi begunstiget af så mange gode oplevelser for sponsorer og fans af nogle fantastiske spillere.
2022 - 2023
2021 - 2022
Team FOG Næstved lykkedes med at samle en række danske spillere – Rasmus Blak, Martin Poulsen, Holger Rasmussen, Peter Beier og Mathias Bak Christensen – som sammen med de udenlandske profiler Bubu Palo, Brevin Pritzl, Kam Williams, Che Bob og Vincent Bailey udgjorde den nye head coach Andy Hipshers mandskab. Holdet sluttede på en 3. plads i grundspillet, men endte i det nye slutspil på en 5. plads lige uden for semifinalen. Det var marginaler, som skilte holdet fra semifinalen, hvor Bakken Bears hurtigt var selvskreven, og hvor Svendborg Rabbits, Horsens IC, Randers Cimbria samt Team FOG Næstved kæmpede om de næste pladser. Desværre trak Team FOG det korteste strå efter en række meget spændende og jævnbyrdige kampe og endte som nr. 5. I pokalturneringen nåede Team FOG frem til semifinalerne, hvor Bakken Bears vandt en smal sejr. Publikum vendte tilbage til kampene i hal 1, hvor kun et par kampe midt i sæsonen blev spillet uden tilskuere pga. COVID-19.
2021 - 2022
2020 - 2021
Head coach Arnel Dedics anden sæson hos Team FOG Næstved kan bedst karakteriseres ved ”lige ved og næsten”. Igen vandt Team FOG samtlige kampe over PRO B holdene – og er ved indgangen til den nye sæson med ny turneringsform det eneste PRO A hold, som aldrig har tabt til et PRO B hold. Det blev også til sejre over PRO A holdene: Horsens IC, Randers Cimbria og Svendborg Rabbits – og i en enkelt kamp mod Bakken Bears til blot et nederlag på ét point. Men alt for mange tætte kampe blev tabt med små marginaler. Toneangivende på holdet var Philip Hertz, der igen optrådte på det danske A-landshold, samt de udenlandske spillere Jahmal Jones, Samuel Idowu og Jalen Nesbitt. Midt i sæsonen blev tegnet kontrakt for 2½ år med landsholdsspilleren Frederik Hougaard Nielsen, der vendte hjem fra Spanien. De unge danskere Jeppe Madsen og debutanten Rasmus Blak fik også sat solide aftryk. I pokalturneringen tabte Team FOG semifinalen mod Horsens IC i en kamp, der måtte i overtid. I grundspillet i Basketligaen blev det til en 5. plads og en kvartfinaleserie mod Svendborg Rabbits, der blev tabt 3-0 – igen efter jævnbyrdige kampe, som Team FOG desværre ikke formåede at lukke til egen fordel. Sæsonen blev desuden præget af hele COVID-19 situationen, som bevirkede, at store dele af turneringen måtte afvikles uden tilskuere og uden sponsorarrangementer.
2020 - 2021
2019 - 2020
Sæsonen startede med et sensationelt trænerskifte, idet Arnel Dedic skiftede fra Horsens IC til Team FOG Næstved. Et nyt hold skulle bygges op og ind kom bl.a. den østrigske landsholdsspiller Carlos Novas og danske Zarko Jukic. Det blev en turbulent sæson, hvor resultaterne var svingende i starten. Derfor gennemførte Team FOG et par udskiftninger af spillere, som betød, at pointgarden Jahmal Jones og centerspilleren Rob Marberry kom ind på holdet. Dette forbedrede holdets præstationer betydeligt, og det så lovende ud i forhold til det kommende slutspil. Desværre skete der det, at pandemien COVID-19 spredte sig i verden, hvilket betød, at Basketligaturneringen blev lukket ned midt i marts. Slutplaceringen i sæsonen blev af DBBF fastsat til holdenes placering på det pågældende tidspunkt – og her lå Team FOG Næstved nr. 4.
2019 - 2020
2018 - 2019
Chris Gillett avancerede fra ass. coach til head coach. Nye profiler blev hentet til holdet, ikke mindst amerikaneren Jordan Mathews, som havde spillet med i finalen om NCAA mesterskabet. Der var igennem sæsonen mange både op- og nedture. Pokalfinalen lå og ventede lige om hjørnet, men pokalsemifinalen mod Svendborg Rabbits blev tabt. Spillet blev bedre mod slutningen af grundspillet, hvor holdet sluttede på en 3. plads. Kvartfinalen mod EBAA blev vundet med sejre i de første tre kampe. Herefter ventede Horsens IC i semifinalen, som Team FOG Næstved ikke var i nærheden af at slå. Til gengæld blev det til DM bronze via en sejr på 101-92 mod Randers Cimbria.
2018 - 2019
2017 - 2018
Sæsonen bød på mange store kampe – uden det lykkedes Team FOG Næstved at hjemtage metal. Head coach Milan Skobalj fortsatte fra sidste sæson. De toneangivende på dette års hold var Chris Gabriel, Kazembe Abif, Philip Hertz, Troy Franklin og Conner Washington. Philip Hertz opnåede debut på A landsholdet. Team FOG Næstved blev nr. 3 i grundspillet og mødte Svendborg Rabbits i kvartfinalen. Her gjorde Team FOG rent bord med sejre i de første tre kampe og var dermed videre til semifinalen. I semifinalen var Team FOG Næstved oppe imod Bakken Bears og fik en fantastisk start med sejre i de to første kampe efter en fantastisk indsats. Dermed var der en historisk chance for Team FOG Næstved til med blot en enkelt sejr mere til for første gang at komme i DM finalen. Desværre formåede Team FOG ikke at følge det op, idet Bakken Bears vandt de sidste tre kampe. Det var en kæmpe skuffelse for holdet, som nok ikke helt havde rystet dette af sig i bronzekampen mod Randers Cimbria, der vandt med blot et enkelt point (99-100). Kunne Team FOG Næstved ikke blive danmarksmestre på banen, så blev man det til gengæld på tilskuerpladserne. Der var fest og stemning til kampene i Arena Næstved, hvor 1.366 i gennemsnit overværede kampene i grundspillet. Det højeste antal tilskuere blandt alle basketligaholdene.
2017 - 2018
2016 - 2017
Den 28. januar 2017 vandt Team FOG Næstved sin første titel nogensinde – Pokalmesterskabet. Under overværelse af ca. 2.500 tilskuere i Forum Horsens løb Team FOG Næstved af med sejren over Horsens IC efter en forrygende afslutning. Med 3 min. tilbage af 4. periode førte Horsens med 10 point. Men Team FOG Næstved fik kæmpet sig flot tilbage i kampen, og ved stillingen 80-80 og 0,8 sek. igen fik Team FOGs Phillip Nolan tilkendt to straffekast, hvoraf han scorede på det sidste. Holdets første titel var hjemme! Det var samtidig den første titel til et elitehold i en betydende sportsgren nogensinde i Næstved Kommune. Ellers var sæsonen 2016-2017 præget af op- og nedture. Holdet startede med blot at vinde 2 af de første 9 kampe. Det førte til en justering i spillertruppen, hvor den østrigske landsholdsspiller Moritz Lanegger og Earnest Ross, USA blev bragt ind på holdet. Det førte til en tiltrængt stabilisering og efter en god december og fantastisk januar (ubesejret), var holdet oppe på 3. pladsen i grundspillet. En episode under træning i begyndelsen af februar kostede Cheikh Sane pladsen på holdet. En beslutning, som ledelsen godt vidste, kunne komme til at koste sportsligt. Holdet sluttede på 4. pladsen i grundspillet, og blev slået ud af Svendborg Rabbits i kvartfinalen. Hjemmekampene i grundspillet blev overværet af 1.181 tilskuere i snit.
2016 - 2017
2015 - 2016
En sæson som bød på mange nye ting. Først startende med endnu en udvidelse af administrationen til 3,5 medarbejdere. Dernæst med et hold der skulle sikre den bedste grundspilsresultatliste i historien med flere gode profiler, herunder hjemvendte Caleb Walker. Sæsonen bød ikke mindst også på en ny hjemmebane i Arena Næstved. Her fik man den ære at åbne på hjemmebane foran rekordmange 2.642 tilskuere i en propfyldt Arena. Sæsonen endte med det tredje sæt bronzemedaljer og en ny tilskuerrekord. I gennemsnit gæstede historiske 1.269 tilskuere Team FOG Næstveds hjemmekampe i grundspillet.
2015 - 2016
2014 - 2015
Sæsonen bød på en række nye danske spillere i form af landsholdsspilleren Alexander Bak samt Philip Hertz, der kom retur fra USA. Holdet startede igen uden de fornødne resultater. I løbet af efteråret kom Sydafrikanske Chris Gabriel ind på holdet og blev en stor profil. Ved juletid var situationen igen den samme og holdet lå ikke som forventet. En spillerrokade betød at fanfavoritten Corin Henry kom retur. Holdet endte på 5. plads i grundspillet, men efter en justering af rollerne betød det at holdet pludseligt spillede meget bedre. En sikker sejr i kvartfinale sendte Team FOG Næstved i semifinaleserien. Denne endte i et 3-1 nederlag i serien mod Bakken Bears. Holdet sluttede med at vinde det andet sæt bronzemedaljer med en udebanesejr over Svendborg Rabbits. Sæsonens tilskuertal endte på 888 i gennemsnit pr. kamp. Det hidtil højeste nogensinde.
2014 - 2015
2013 - 2014
Sæsonen var den første siden Geof Kotila. Det blev en sæson, hvor spanske Felix Banobre kom til som holdets nye træner. Ved jul lå holdet på 9. plads. Trods en stor arbejdsindsats lykkedes det spanske eventyr desværre aldrig. Ind som ny træner kom Bogdan Karaicic som skulle være holdets træner i de næste 2,5 sæson. Holdet endte på en 5. plads.
2013 - 2014
2012 - 2013
Efter den succesrige 2011-2012 sæson takkede alletiders Næstved favorit Peter Johansen af. Det betød et stort tab. På trods af et hold med profiler, ikke mindst en ung Caleb Walker, fandt man ikke melodien. Fra en 3. plads ved juletid i tabellen kravlede man ligeså stille og roligt ned i tabellen og endte med et kvartfinaleexit. Kampen i Horsens blev den sidste for ikoniske Kotila som head coach.
2012 - 2013
2011 - 2012
Måske det bedste Team FOG Næstved mandskab til dato. Ind kom en fanfavorit i form af amerikanske Corin Henry, som skulle vise sig at være hurtigere end alle øvrige spillere i Basketligaen og med et forsvarsspil der var helt unikt. Det koblet sammen med en super inside duo bestående af Jordan Glynn og Peter Johansen gav 3 virkeligt stærke spillere, som blev suppleret af en række andre dygtige rollespillere. Sæsonens semifinaleserie endte desværre i Svendborg, hvor et skadesramt og amputeret Næstved mandskab stillede op med en skadet Corin Henry og en Peter Johansen på banen med høj feber. Kamp 5 blev tabt. Til gengæld lykkedes det at vinde holdets første bronzemedaljer nogensinde på hjemmebanen i Næstved foran Horsens IC. Sæsonens tilskuersnit endte med 553.
2011 - 2012
2010 - 2011
På administrationssiden fik man for første gang en fuldtidsdirektør i form af Andreas Larsen. Det betød mere fokus på udvikling af forretningen rundt om holdet. Med en start på 45 sponsorer betød det tilgang af flere nye og øgede tilskuertal, der skulle blive det bedste i sæsonen. Profilerne på holdet var Peter Johansen, Marius Kaceulicis samt amerikanske Lee Roberts, der reboundede alle hold ud af Næstved hallen. Man endte på en 3. plads i grundspillet efter den bedste grundspilssæson nogensinde. Samtidig satte man tilskuerrekord med 1.500 på lægterne til TV kampen mod Bakken Bears. Sæsonen endte med nederlag i bronzekampen og et tilskuersnit på 604 pr. kamp.
2010 - 2011
2009 - 2010
Team FOG Næstved mandskabet havde efter sæsonen en større rokade af spillere. Ind på holdet kom en af Team FOG Næstveds helt store spillere i form af Peter Johansen samt en række andre spillere. Desværre fandt man aldrig melodien fra året før. Det endte med exit i kvartfinalerne. Sæsonens tilskuertal endte på 490 i snit.
2009 - 2010
2008 - 2009
Til den nye sæson var der sket to store ændringer. Den ene var på det organisatoriske, hvor man var blevet en del af Sjælland Sport & Event som foruden basketball også bestod af Næstved Boldklub samt et eventselskab. På banen var der ligeledes sket ændringer, idet man havde ansat den tidligere Bakken Bears coach Geof Kotila. Han skulle vise sig at blive en langvarig succes og endte med 5 sæsoner som holdets head coach efterfulgt af en periode som sportslig rådgiver. Sæsonen endte med semifinaler for første gang og en deltagelse i årets pokalfinale, hvor man denne gang gjorde en fin figur og havde chancer for at vinde kampen indtil kort før tid. Bronzemedaljerne tabte man til gengæld 2 sekunder før tid. Sæsonens tilskuertal endte på 362 i snit.
2008 - 2009
2007 - 2008
En sæson som kunne have resulteret i en fantastisk succes endte desværre ikke som håbet. Med flere nye sponsorer i ryggen kunne man op til den kommende sæson hente flere nye spillere ind. Ny på holdet var amerikanske Brandon Thomas (senere Bayern München) som måske er den bedste spiller nogensinde i den danske Basketliga. Han blev den sæsons MVP på trods af, at Næstved mandskabet ikke sejrede som forventet. Han spillede sammen med Sasa Djordjovic og Mickey Dennis i den måske bedste backcourt i holdets historie. Under kurven var Demitri på 217 cm og landsholdsspilleren Thomas Soltau. Alligevel endte det hele på en skuffende 7. plads. Sæsonens tilskuertal blev 284 i snit.
2007 - 2008
2006 - 2007
Sæsonen efter gjorde Næstved mandskabet det lidt bedre. Ind på holdet kom en alletiders Næstved favorit Mickey Dennis samt amerikanske Wesley Morgan på 217 cm! Mickey Dennis endte som holdets topscorer med 20.8 point pr. kamp. En anden meget positiv oplevelse for holdet var deltagelsen i årets pokalfinale. Den første i holdets historie. Det endte dog med læsterlige tæsk mod Bakken Bears i en propfyldt Amager hal. Sæsonen sluttede en placering bedre end året før på 8. pladsen. Dermed deltog Team FOG Næstved for første gang i slutspillet, hvor man dog måtte erkende, at de danske mestre fra Bakken Bears var en alt for stor mundfuld. Sæsonens tilskuertal endte på 325 pr. kamp.
2006 - 2007
2005 - 2006
Med oprykningen til landets bedste række arbejder Team FOG Næstved hen over sommeren på at skabe et fundament, hvorpå man kan udvikle organisationen. Det ender på en 9. plads i løbet af sæsonen – lige udenfor slutspillet. En sæson, hvor holdet som oprykker gjorde en hæderlig figur. Sæsonens tilskuertal endte på 282 tilskuere i snit.
2005 - 2006
2004 - 2005
Dette bliver sæsonen, hvor Team FOG Næstved omsider tager det endelig spring og vinder landets næstbedste række. Drømmen om Basketligabold er dermed en realitet.
2004 - 2005
2003 - 2004
Denne sæson bliver den første, hvor Team FOG Næstved satser. Ind på holdet hentes flere profiler bl.a. den amerikanske spiller Tony Marion, der skifter fra BC Sjælland (Holbæk) til Næstved, samt amerikanske Dwayne McDonald. Undervejs i sæsonen kommer bl.a. også Petar Popovic til holdet. På trods af en yderst succesfuld sæson med +20 sejre i træk dør drømmen kort før sæsonafslutning, da man taber 2 kampe på 6 dage til BK Amager og AUS fra Århus. Team FOG Næstved ender på 2. pladsen i landets næstbedste række.
2003 - 2004
2002
Andreas Larsen bliver valgt til formand i NIF Basket. Inden sommeren indgår klubben en 5-årig hovedsponsoraftale med supermarkedskæden Fog Superbest. En række øvrige sponsorer følger trop. I den første sæson er der ikke nogle målsætning om oprykning, men derimod om at skabe en fornuftig økonomi.
2002
2018 - 2019
blev en lang rutsjetur hele sæsonen igennem. Ny træner var Chris Gillett som gennem de sidste sæsoner havde været ass. coach hos Team FOG Næstved. En del nye profiler blev hentet til holdet, ikke mindst amerikanske Jordan Mathews som havde spillet med i finalen om NCAA mesterskabet. Gennem sæsonen var der mange opture, men bestemt også nedture. Pokalfinalen lå og ventede rundt om hjørnet, da Svendborg Rabbits kom på besøg med et hårdt skadesramt mandskab. Alligevel blev det til et ærgerligt nederlag og en gylden chance for at nå pokalfinalen missede. Team FOG Næstved sluttede foråret af i bedre stil og mens de andre Pro A mandskaber på skift slog hinanden, så nåede vi alligevel 3 pladsen. Exit i DM semifinalerne blev hård mod et Horsens IC mandskab, som vi ikke var i nærheden af at slå. DM bronzemedaljerne kom i hus mod Randers Cimbria. Alligevel vil DM bronzekampen nok bedst blive husket ved at hjemmebanekampen blev spillet
2018 - 2019
2017 - 2018
Sæsonen bød på mange store kampe – uden det dog lykkedes Team FOG Næstved at hjemtage metal.De toneangivende på holdet dette år var Chris Gabriel, Kazembe Abif, Philip Hertz, Troy Franklin og Conner Washington. Philip Hertz opnåede desuden debut på A landsholdet. Ellers var sæsonen 2016-2017 præget af op- og nedture. Holdet startede med blot at vinde 2 af de første 9 kampe. Det førte til en justering i spillertruppen, hvor den østrigske landsholdsspiller Moritz Lanegger og Earnest Ross, USA blev bragt ind på holdet. Det førte til en tiltrængt stabilisering og efter en god december og fantastisk januar (ubesejret), var holdet oppe på 3. pladsen i grundspillet. En episode under træning i begyndelsen af februar kostede Cheikh Sane pladsen på holdet. En beslutning, som ledelsen godt vidste, kunne komme til at koste sportsligt. Holdet sluttede på 4. pladsen i grundspillet, og blev slået ud af Svendborg Rabbits i kvartfinalen. Hjemmekampene i grundspillet blev overværet af 1.181 tilskuere i snit. Kunne Team FOG Næstved ikke blive danmarksmestre på banen, så blev man det til gengæld på tilskuerpladserne. Der var fest og stemning til kampene i Arena Næstved, hvor 1.366 i gennemsnit overværede kampene i grundspillet. Det højeste antal tilskuere blandt alle basketligaholdene.
2017 - 2018
2016 - 2017
Den 28. januar 2017 vandt Team FOG Næstved sin første titel nogensinde – Pokalmesterskabet. Under overværelse af ca. 2.500 tilskuere i Forum Horsens løb Team FOG Næstved af med sejren over Horsens IC efter en forrygende afslutning. Med 3 min. tilbage af 4. periode førte Horsens med 10 point. Men Team FOG Næstved fik kæmpet sig flot tilbage i kampen, og ved stillingen 80-80 og 0,8 sek. igen fik Team FOGs Phillip Nolan tilkendt to straffekast, hvoraf han scorede på det sidste. Holdets første titel var hjemme! Det var samtidig den første titel til et elitehold i en betydende sportsgren nogensinde i Næstved Kommune. Ellers var sæsonen 2016-2017 præget af op- og nedture. Holdet startede med blot at vinde 2 af de første 9 kampe. Det førte til en justering i spillertruppen, hvor den østrigske landsholdsspiller Moritz Lanegger og Earnest Ross, USA blev bragt ind på holdet. Det førte til en tiltrængt stabilisering og efter en god december og fantastisk januar (ubesejret), var holdet oppe på 3. pladsen i grundspillet. En episode under træning i begyndelsen af februar kostede Cheikh Sane pladsen på holdet. En beslutning, som ledelsen godt vidste, kunne komme til at koste sportsligt. Holdet sluttede på 4. pladsen i grundspillet, og blev slået ud af Svendborg Rabbits i kvartfinalen. Hjemmekampene i grundspillet blev overværet af 1.181 tilskuere i snit.
2016 - 2017
2015 - 2016
En sæson som bød på mange nye ting. Først startende med endnu en udvidelse af administrationen til 3,5 medarbejdere. Dernæst med et hold der skulle sikre den bedste grundspilsresultatliste i historien med flere gode profiler, herunder hjemvendte Caleb Walker. Sæsonen bød ikke mindst også på en ny hjemmebane i Arena Næstved. Her fik man den ære at åbne på hjemmebane foran rekordmange 2.642 tilskuere i en propfyldt Arena. Sæsonen endte med det tredje sæt bronzemedaljer og en ny tilskuerrekord. I gennemsnit gæstede historiske 1.269 tilskuere Team FOG Næstveds hjemmekampe i grundspillet.
2015 - 2016
2014 - 2015
Sæsonen bød på en række nye danske spillere i form af landsholdsspilleren Alexander Bak samt Philip Hertz, der kom retur fra USA. Holdet startede igen uden de fornødne resultater. I løbet af efteråret kom Sydafrikanske Chris Gabriel ind på holdet og blev en stor profil. Ved juletid var situationen igen den samme og holdet lå ikke som forventet. En spillerrokade betød at fanfavoritten Corin Henry kom retur. Holdet endte på 5. plads i grundspillet, men efter en justering af rollerne betød det at holdet pludseligt spillede meget bedre. En sikker sejr i kvartfinale sendte Team FOG Næstved i semifinaleserien. Denne endte i et 3-1 nederlag i serien mod Bakken Bears. Holdet sluttede med at vinde det andet sæt bronzemedaljer med en udebanesejr over Svendborg Rabbits. Sæsonens tilskuertal endte på 888 i gennemsnit pr. kamp. Det hidtil højeste nogensinde.
2014 - 2015
2013 - 2014
Sæsonen var den første siden Geof Kotila. Det blev en sæson, hvor spanske Felix Banobre kom til som holdets nye træner. Ved jul lå holdet på 9. plads. Trods en stor arbejdsindsats lykkedes det spanske eventyr desværre aldrig. Ind som ny træner kom Bogdan Karaicic som skulle være holdets træner i de næste 2,5 sæson. Holdet endte på en 5. plads.
2013 - 2014
2012 - 2013
Efter den succesrige 2011-2012 sæson takkede alletiders Næstved favorit Peter Johansen af. Det betød et stort tab. På trods af et hold med profiler, ikke mindst en ung Caleb Walker, fandt man ikke melodien. Fra en 3. plads ved juletid i tabellen kravlede man ligeså stille og roligt ned i tabellen og endte med et kvartfinaleexit. Kampen i Horsens blev den sidste for ikoniske Kotila som head coach.
2012 - 2013
2011 - 2012
Måske det bedste Team FOG Næstved mandskab til dato. Ind kom en fanfavorit i form af amerikanske Corin Henry, som skulle vise sig at være hurtigere end alle øvrige spillere i Basketligaen og med et forsvarsspil der var helt unikt. Det koblet sammen med en super inside duo bestående af Jordan Glynn og Peter Johansen gav 3 virkeligt stærke spillere, som blev suppleret af en række andre dygtige rollespillere. Sæsonens semifinaleserie endte desværre i Svendborg, hvor et skadesramt og amputeret Næstved mandskab stillede op med en skadet Corin Henry og en Peter Johansen på banen med høj feber. Kamp 5 blev tabt. Til gengæld lykkedes det at vinde holdets første bronzemedaljer nogensinde på hjemmebanen i Næstved foran Horsens IC. Sæsonens tilskuersnit endte med 553.
2011 - 2012
2010 - 2011
På administrationssiden fik man for første gang en fuldtidsdirektør i form af Andreas Larsen. Det betød mere fokus på udvikling af forretningen rundt om holdet. Med en start på 45 sponsorer betød det tilgang af flere nye og øgede tilskuertal, der skulle blive det bedste i sæsonen. Profilerne på holdet var Peter Johansen, Marius Kaceulicis samt amerikanske Lee Roberts, der reboundede alle hold ud af Næstved hallen. Man endte på en 3. plads i grundspillet efter den bedste grundspilssæson nogensinde. Samtidig satte man tilskuerrekord med 1.500 på lægterne til TV kampen mod Bakken Bears. Sæsonen endte med nederlag i bronzekampen og et tilskuersnit på 604 pr. kamp.
2010 - 2011
2009 - 2010
Team FOG Næstved mandskabet havde efter sæsonen en større rokade af spillere. Ind på holdet kom en af Team FOG Næstveds helt store spillere i form af Peter Johansen samt en række andre spillere. Desværre fandt man aldrig melodien fra året før. Det endte med exit i kvartfinalerne. Sæsonens tilskuertal endte på 490 i snit.
2009 - 2010
2008 - 2009
Til den nye sæson var der sket to store ændringer. Den ene var på det organisatoriske, hvor man var blevet en del af Sjælland Sport & Event som foruden basketball også bestod af Næstved Boldklub samt et eventselskab. På banen var der ligeledes sket ændringer, idet man havde ansat den tidligere Bakken Bears coach Geof Kotila. Han skulle vise sig at blive en langvarig succes og endte med 5 sæsoner som holdets head coach efterfulgt af en periode som sportslig rådgiver. Sæsonen endte med semifinaler for første gang og en deltagelse i årets pokalfinale, hvor man denne gang gjorde en fin figur og havde chancer for at vinde kampen indtil kort før tid. Bronzemedaljerne tabte man til gengæld 2 sekunder før tid. Sæsonens tilskuertal endte på 362 i snit.
2008 - 2009
2007 - 2008
En sæson som kunne have resulteret i en fantastisk succes endte desværre ikke som håbet. Med flere nye sponsorer i ryggen kunne man op til den kommende sæson hente flere nye spillere ind. Ny på holdet var amerikanske Brandon Thomas (senere Bayern München) som måske er den bedste spiller nogensinde i den danske Basketliga. Han blev den sæsons MVP på trods af, at Næstved mandskabet ikke sejrede som forventet. Han spillede sammen med Sasa Djordjovic og Mickey Dennis i den måske bedste backcourt i holdets historie. Under kurven var Demitri på 217 cm og landsholdsspilleren Thomas Soltau. Alligevel endte det hele på en skuffende 7. plads. Sæsonens tilskuertal blev 284 i snit.
2007 - 2008
2006 - 2007
Sæsonen efter gjorde Næstved mandskabet det lidt bedre. Ind på holdet kom en alletiders Næstved favorit Mickey Dennis samt amerikanske Wesley Morgan på 217 cm! Mickey Dennis endte som holdets topscorer med 20.8 point pr. kamp. En anden meget positiv oplevelse for holdet var deltagelsen i årets pokalfinale. Den første i holdets historie. Det endte dog med læsterlige tæsk mod Bakken Bears i en propfyldt Amager hal. Sæsonen sluttede en placering bedre end året før på 8. pladsen. Dermed deltog Team FOG Næstved for første gang i slutspillet, hvor man dog måtte erkende, at de danske mestre fra Bakken Bears var en alt for stor mundfuld. Sæsonens tilskuertal endte på 325 pr. kamp.
2006 - 2007
2005 - 2006
Med oprykningen til landets bedste række arbejder Team FOG Næstved hen over sommeren på at skabe et fundament, hvorpå man kan udvikle organisationen. Det ender på en 9. plads i løbet af sæsonen – lige udenfor slutspillet. En sæson, hvor holdet som oprykker gjorde en hæderlig figur. Sæsonens tilskuertal endte på 282 tilskuere i snit.
2005 - 2006
2004 - 2005
Dette bliver sæsonen, hvor Team FOG Næstved omsider tager det endelig spring og vinder landets næstbedste række. Drømmen om Basketligabold er dermed en realitet.
2004 - 2005
2003 - 2004
Denne sæson bliver den første, hvor Team FOG Næstved satser. Ind på holdet hentes flere profiler bl.a. den amerikanske spiller Tony Marion, der skifter fra BC Sjælland (Holbæk) til Næstved, samt amerikanske Dwayne McDonald. Undervejs i sæsonen kommer bl.a. også Petar Popovic til holdet. På trods af en yderst succesfuld sæson med +20 sejre i træk dør drømmen kort før sæsonafslutning, da man taber 2 kampe på 6 dage til BK Amager og AUS fra Århus. Team FOG Næstved ender på 2. pladsen i landets næstbedste række.
2003 - 2004
2002
Andreas Larsen bliver valgt til formand i NIF Basket. Inden sommeren indgår klubben en 5-årig hovedsponsoraftale med supermarkedskæden Fog Superbest. En række øvrige sponsorer følger trop. I den første sæson er der ikke nogle målsætning om oprykning, men derimod om at skabe en fornuftig økonomi.
2002

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!