Suveræn indsats af Team FOG Næstved

Der var knald på lørdag eftermiddag i Basketligaen. 3 spændende opgør i vente. Vi starter lige med os selv. Lørdag skulle vi til Herlev Hallen til af denne sæsons meget positive overraskelser med sejre over bl.a. Bakken Bears og Svendborg Rabbits. Vi var flyvende og spillede atter en rigtig god kamp. Fra start kom vi godt ud, ikke mindst med Aleksandar Solokovic som spillede suverænt i de første 5 minutter. Som i kampene mod Horsens IC lignede vi atter igen en enhed, hvor alle bare leverede i begge ender.

Vi vandt kampen med 87-68. Alle leverede og der var igen minutter til alle. Det var bare godt over hele linjen i samtlige 40 minutter. Søndag venter Bakken Bears. De spillede også lørdag og tabte for 2. gang i træk i Basketligaen til Randers Cimbria. Ligeledes tabte Svendborg Rabbits også til Horsens IC. De var foran med hele 31 point mod Horsens IC, men kunne ikke køre den hjem.

Jhamal Jones spillede en super kamp. 20 point og 80 % i afslutningsprocent, herunder 4 fra 5 forsøg bag 3 point linjen
Zarko Jukic var forrygende i forsvaret. Han viste klassen og spillede for holdet. Hele 11 rebounds blev det til!
Der var minutter til Aleksander Nedic og Jeppe Madsen. Nedic var med fra start og var aggressiv, ikke mindst i forsvaret

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!