PRESSEMEDDELELSE

9. ÅR MED OVERSKUD I TEAM FOG NÆSTVED

For 9. år i træk kan TFN Basket A/S – selskabet bag basketballmandskabet Team FOG Næstved – præsentere et overskud. Resultatet for det seneste årsregnskab 2020/2021 er således positivt med et resultat på 46.031 kr. efter skat.

Team FOG Næstved er meget tilfredse med, at det er lykkedes at skabe overskud for 9. år i træk. For anden sæson i træk har Covid/19 haft en stor påvirkning på aktiviteterne omkring basketballmandskabet. Selskabet har ikke modtaget kompensation i regnskabsåret.

Det har været en utrolig svær sæson for Team FOG Næstved. De mange begrænsninger grundet Covid/19 har også haft stor betydning for holdets aktiviteter. Først med en begrænsning i antal tilskuere samt i rammerne for afvikling af sponsoraktiviteter. Det har også betydet, at det har været stort set umuligt at få tegnet nye sponsorer til holdet. Team FOG Næstved vil gerne sende en stor tak til vores yderst trofaste sponsorer som har stået bag holdet.

Sportsligt blev det desværre ikke den store sæson. Det endte med et exit i kvartfinalerne. Resultatet har betydet, at Team FOG Næstved besluttede at hente en ny træner og satse på at hente flere danske spillere ind til holdet.

For 2021/2022 er TFN Basket A/S fortrøstningsfulde, men ved også at der ligger et stort stykke arbejde foran os. Den gode stærke sponsorbase er kernen og funadamentet, men Covid/19 har kostet omsætning. TFN Basket A/S satser på at kunne levere et nulresultat i 2021/2022 sæsonen.

Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved fortæller: ”Vi er glade for, at der blev åbnet op i maj måned, og vi har kunne mærke på sponsorerne, at de heldigvis har savnet ”os”. Vi har fået godt med nye sponsorer ind, og vi glæder os over, at vi er kommet godt efter det med gode resultater også. Der er ingen tvivl om, at Covid/19 har kostet os mange penge, så vi har nu fuld fokus på at få en masse sejre på banen og få hentet de tabte sponsorkroner retur.”

På generalforsamlingen blev Søren Voltzmann (Director Operations fra Emerson) genvalgt. Lars Glasow Carlsen fra konsulentvirksomheden CNSLT fortsætter som bestyrelsesformand og direktør Andreas Larsen fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!