BRESCIA

6/5 2022

TEAM FOG NÆSTVED PRÆSENTERER EUROPATUR 2018. TUREN GÅR TIL BRESCIA I NORDITALIEN, HVOR VI BYDER PÅ FÆLLES AKTIVIETETER, LÆKKER MAD, ITALIENSK KULTUR OG SEVÆRDIGHEDER OG TOPBASKETBALL!

Team FOG Næstved afviklede en fantastisk sponsortur til Brescia i Norditalien. En tur i de bedste rammer hvor vi fik en på opleveren, lækker italiensk mad, solskin i massive mængder og topbasketball fra den bedste italienske liga.

Basketball i Italien er den største indendørs sportsgren i et land, som elsker sport og dyrker det med passion. Den bedste italienske liga var af FIBA rangeret som den bedste europæiske liga i Europa i perioden fra den 1958 til 2007. Lega Basketballliga betragtes stadig som en af de bedste europæiske turneringer. De italienske hold har vundet flest trofæer i den mest prestigefyldte europæiske turnering, Euroleague med 13 trofæer samlet set.

Brescia er en rig norditaliensk by, der ligger tæt op af Gardasøen og er central beliggende tæt ved andre kendte italienske byer som Milano, Torino, Verona og Venedig. Der bor ca. 200.000 indbyggere i den centrale del af Brescia og 900.000 indbyggere i provinsen Brescia, som er den næststørste i Lombardiet efter Milano. Bresccia er en rig by, som er kendt for sin industri. Brescia blev grundlagt for 3.200 år siden og har således været en aktiv by fra før Romertiden.

Kort om Brescia

Brescia er en by og kommune i regionen Lombardiet i det nordlige Italien. Det ligger ved foden af ​​Alperne, få kilometer fra søerne Garda og Iseo. Med en befolkning på 196.480 er det den næststørste by i regionen og den fjerde af nordvestlige Italien. Grundlagt for 3.200 år siden, har Brescia været et vigtigt regionalt center siden førromantiske tider. Den gamle bydel indeholder de bedst bevarede romerske offentlige bygninger i det nordlige Italien og adskillige monumenter, blandt disse middelalderborgen, den gamle og nye katedral, renæssancens Piazza della Loggia og den rationalistiske Piazza della Vittoria. Brescia betragtes som Italiens industrikapital. Brescia og dets område vil være den “europæiske region for gastronomi” i 2017.


Om Germani Basket Brescia

Germani Basket Brescia er et nyere hold i italiensk basket. Grundlag for kort tid siden i 2009, men med toppræstationer i de seneste sæsoner. I 2015/2016 vandt holdet Seria A2 (næstbedste række) og har i de sidste sæsoner været et af de stærke hold i den bedste italienske række. I 2016/2017 nåede holdet semifinalerne i slutspillet, mens det i sidste sæson gik i finalen om det italienske mesterskab. Holdet nåede desuden pokalfinalen i 2018, hvor man fik en sølvmedalje.

Holdet spiller sine kampe i PalaGeorge, som har en kapacitet med 5.500 tilskuerpladser. 16. januar 2017 blev der annonceret planer om en udvidelse af den nuværende arena med en øget kapacitet på 5.100 yderligere pladser.

EUROPATURPROGRAM 2018 BØD BL.A. PÅ

heldagstur med guide i Brescia med de vigtigste kulturelle steder udenfor bymidten bl.a. besøg på Mille Miglia Museum
Sejltur på Gardasøen
Rundvisning på vingård med vinsmagning
Germani Basket Brescia – Fiat Turin
Lækre middage hver aften herunder på Restaurant Castello Malvezzi

Restaurant Castello Malvezzi bød på magiske rammer og gourmetmad på højeste italiensk niveau.                 

Virksomhed
Navn
Email
Antal billetter til arrangement*
Ekstra billetter til kamp

TILMELDING FOR TEAM FOG PARTNERNE
Tilmelding kan kun ske via link fra invitation, som er udsendt via Team FOG’s mail.

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!