ERIC AYALA KLAR

Pressemeddelelse

TEAM FOG NÆSTVED HENTER ATLETISK GUARD

Team FOG Næstved kan præsentere den atletiske combo guard Eric Ayala til holdet for den kommende sæson. Eric Ayala er med sine 196 centimeter en større guard som kan spille alle positionerne ude bagved.

Eric Ayala har spillet collegebasketball for University of Maryland. For Maryland var han en fremtrædende spiller som i sine sidste to sæsoner snittede ca. 15 point pr. kamp på rigtig gode procenter. Således er Eric Ayala både godt skydende bag 3 point linjen ligesom han er meget gennembrudsstærk i drives mod kurven. Det er desuden vores forventning, at han vil være godt bidragende i reboundsspillet. Efter college er det blevet til ophold flere steder bl.a. på Island, så der er ikke tale om en førstegangsspiller i Europa.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Eric Ayala ser spændende ud. Vi får et hold med flere stærke spillere der kan håndtere bolden. Det har været et ønske fra starten af og med både Eric Ayala, Jagan Mosely og Daivien Williamson er det lykkedes. Det giver gode muligheder for at vi kan komme op i tempo og være aggressive mod kurven. Vi er meget tilfredse med at tilknytte Eric Ayala til holdet.”

Video med Eric Ayala:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!