PRESSEMEDDELELSE

DEVON COOPER ER NY MAND PÅ HOLDKORTET

Vi har over sommeren kunne præsentere flere nye spændende profiler til holdkortet. Mandag morgen kan vi atter tilføje en spiller i form af Devon Cooper. Devon Cooper kommer til Team FOG Næstved efter et godt collegeophold hos George Mason.

I de sidste 3 sæsoner er det blevet til en bærende rolle, hvor DeVon Cooper har spillet over 30 minutter pr. kamp. I hans seniorsæson blev det således til 10.2 point, 4.0 rebounds og 2.7 assist pr. kamp.

DeVon Cooper er stærkt skydende bag 3 pointlinjen og har således skudt mellem 33 og 41% bag linjen, mens han samtidig er en virkelig stærk forsvarsspiller. Han kan således spille alt fra shooting guard til power forward for os idet at han er en fysisk stærk spiller.  

Vi er nu så langt at vi kun mangler at skrive kontrakt med en yderligere markant profil til holdet. Onsdag starter vi officielt træningen for den kommende sæson.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Vi er glade for at få DeVon Cooper ind på holdet. En spændende spiller som vi tror på har kvaliteterne til at gøre en forskel i begge ender af banen. Nu glæder vi os til at komme i gang inde på banen den 14. september, hvor vi åbner på hjemmebane.”

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!