BRIAN NIELSSON KLAR!

BRIAN NIELSSON GÆSTER TFN EXECUTIVE CLUB

Iværksætter og erhvervscoach, Brian Nielsson, gæster TFN Executive Club den 10. oktober. Brian Nielsson er iværksætter og har grundlagt flere succesrige virksomheder. Den første virksomhed så dagens lys i 1988, hvor Brian Nielsson etablerede reklame- og marketingbureauet O´Brian Marketing, der voksede til et mellemstort internationalt selskab med afdelinger i Danmark og Sydafrika.

I 1999 etablerede Brian Nielsson Handstep. Handstep blev en af de mest erfarne udbydere af mobil rådgivning, applikationsudvikling og enhedsstyring i Europa til både den offentlige sektor og private virksomheder. Handstep var Gazelleselskab i 4. år i træk. Brian Nielssons drev og ambition var tydelig i hans ungdom. Fra 1985 til 1990 var han på landsholdet i kajakroning og repræsenterede Danmark ved verdensmesterskaberne i Canada, Tyskland og Bulgarien.

Brian Nielsson har siden hjulpet flere virksomheder indenfor områderne forretningsudvikling, salgs- og marketingstrategi og opbygning af stærke virksomhedskulturer. I dag træner Brian Nielsson mennesker i at blive 100% nærværende og mentalt skarpe. Det gør han ved at undervise i værktøjer til at implementere nye vaner.

TFN Executive Club er Team FOG Næstveds direktør- og ejerledernetværk. Vi mødes 4 gange pr. sæson til faglige indlæg, relations skabelse og fokus på det sociale fællesskab.

Arrangementet afholdes på restauration B-Spis med super forplejning og gode rammer.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!