EUROPATUR 2024

19/4 2024

INVITATION TIL EUROPATUR 2024

Årets tur går til Hamborg, hvor vi er klar med super program, tysk hygge og topbasket med Veolia Towers Hamborg

Kære Partnere.

Vi har hermed fornøjelsen af at kunne udsende invitation til sæsonens Europatur. Europaturen går i denne sæson til Hamborg i Tyskland. Vi vil gøre alt for at lave en super fed Europatur som altid (se foreløbigt, ikke endeligt program).

Fredag den 19. april til den 22. april 2024

Vi tager afsted fredag den 19. april med afgang fra Arena Næstved og er hjemme igen i Næstved mandag den 22. april. Vi får 4 fantastiske dage med de bedste rammer for at få en fed oplevelse, knytte gode relationer til hinanden, få kulturelle oplevelser ind i hovedet og hjertet, og så skal vi se basketball fra den bedste tyske række, easyCredit BBL.

Turen indeholder bl.a. følgende aktiviteter (ændringer kan forekomme):

  • Transport med bus tur/retur Næstved – Hamborg)
  • Hotel inkluderet med morgenmad
  • Frokost alle dage
  • Middag 3 aftener
  • Guidet byrundtur i Hamborg
  • Havnerundfart i eget skib med guide
  • Besøg på Automuseum Prototyp
  • Besøg på Elbphilharmonie
  • Topbasketball fra BBL, Veolia Towers Hamborg mod MHP Riesen Ludwigsburg

Hamborg

Vi glæder os til at besøge Hamborg i Nordtyskland – en by, hvor historie og modernitet smelter sammen langs bredden af Elben. Med sin pulserende energi og charmerende atmosfære inviterer Hamborg dig til at udforske sine mangfoldige facetter. Fra de ikoniske landemærker som det majestætiske Rathaus og det historiske Speicherstadt-distrikt til de trendy kvarterer fyldt med kunst, kultur og gastronomiske oplevelser, byder Hamborg på noget for enhver smag.

Vi har sat bussen med kurs mod en fantastisk fælles tur med stærkt samvær, gastronomiske oplevelser, kulturelle oplevelser, tysk øl og topbasketball.

Elbphilharmonie

Elbphilharminie – et musikalsk og arkitektonisk mesterværk, der spejler Hamburgs stolte kulturarv. Beliggende ved vandkanten og kronet som byens nye vartegn, imponerer Elbphilharmonie med sin spektakulære, bølgeformede struktur, der synes at stige majestætisk over Elbens vande.

Koncerthuset er ikke blot et sted for musik. Det er en oplevelse i sig selv! Fra det øjeblik, man træder ind i det storslåede Plaza med panoramaudsigt over byen og havnen, indser du, at Elbphilharmonie er en fusion af kunst, teknologi og elegance. Koncertsalen selv, kendt for sin enestående akustik, omslutter publikum i en atmosfære af ren lyd, mens det ikoniske loft reflekterer tonernes bevægelse som bølger i vandet.

Elbphilharmonie er hjemsted for en bred vifte af musikalske genrer, fra klassisk til moderne, og tiltrækker nogle af verdens mest talentfulde kunstnere. Det er ikke kun et sted for koncerter, men også et samlingspunkt for kulturel nysgerrighed og kunstnerisk udforskning. Gennem sin imponerende arkitektur og inspirerende musik skaber Elbphilharmonie en unik oplevelse, der går ud over det ordinære og efterlader et varigt indtryk på enhver besøgende. Velkommen til et sted, hvor harmoni bliver en levende realitet og musikken danser i takt med tidens strømme

Automuseum Prototypo

Automuseum Prototypo er en skattekiste for bilentusiaster og historieelskere. Dette unikke museum tager dig med på en spændende rejse gennem bilens udvikling og innovationens historie. Udstillingerne byder på et imponerende udvalg af prototyper, sjældne køretøjer og ikoniske biler, der har formet bilindustrien. Et besøg her er ikke blot en rejse gennem fortiden, men også en fejring af bilens utrolige udvikling og den vedvarende lidenskab for køretøjer.

Den gode madoplevelse

Vi vil naturligvis også sørge for at vores Partnere får nogle gode madoplevelser. Som altid er vi klar med bordkort, god mad og vin og fantastisk socialt samvær.

Veolia Towers Hamburg mod MHP Riesen Ludwigsburg

Veolia Towers Hamburg er det lokale Bundesliga mandskab som efter en årrække i landets næstbedste række nu er med på første klasse i den bedste række.

Hamburg Towers, stoltheden af Hamborgs basketballscene, stråler som en dynamisk kraft på og uden for banen. Dette professionelle basketballhold har erobret hjerter med deres lidenskab, talent og engagement. Med base i Hamburg udfordrer Hamburg Towers status quo i Basketball Bundesliga og repræsenterer byen med stolthed. Hver kamp er en intens oplevelse, hvor holdets dedikation og teamwork forvandler sportsbegivenheder til uforglemmelige øjeblikke.

Der er oftest fuldstændigt udsolgt til holdets hjemmekampe og en super stemning.

Intercity Hotel Hamburg Dammtor-Messe

Vi skal bo på Intercity Hotel Hamburg Dammtor-Messe. Hotellet har følgende kontaktdata:

St. Petersburger Strasse 1, 20355 Hamborg, Tyskland
TLF: +49 40600014-0
Mail: hamburg-dammtor@intercityhotel.com

Rejsetider:

Udrejse, 19/4 2024
Mødetid: Kl. 7.00 (Afgang fra Arena Næstved, parkeringspladsen)

Hjemkomst, 22/4 2024
Afgang fra hotellet: 8.50 (fra hotellet)
Hjemkomst: Kl. 14.30 (Ankomst til Arena Næstved, parkeringspladsen)

arrangement
Virksomhed
Navn
Antal billetter til arrangement*
Ekstra billetter til kamp

TILMELDING FOR TEAM FOG PARTNERNE
Tilmelding kan kun ske via link fra invitation, som er udsendt via Team FOG’s mail.

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!