STAND UP

STAND UP MED STJERNHOLM

(Torsdag den 1. februar 2024 – invitation følger senere)

Hvem kan? Team FOG Næstved kan! Vi byder på endnu en forrygende aften med Team FOG Sponsorevent. Denne gang med stand up, optakt til kamp og topbasket! Vi glæder os til at præsentere Anders Stjernholm på scenen til en god gang underholdning, hvor vi får brug for lattermusklerne.

Sponsoreventet vil blive afviklet den 1. februar. Efter kampen skal vi spille en spændende kamp mod Svendborg Rabbits, som sikkert vil være en af de hold som vi skal kæmpe tæt med for at komme i semifinalerne om det danske mesterskab.

STJERNHOLM: LATTERMESTEREN PÅ SCENEN

Gør dig klar til en aften fyldt med latter, når den uovertrufne stand-up-komiker Anders Stjernholm indtager scenen! Med sin skarpe humor, charmerende personlighed og skæve betragtninger om livets skøre sider, er Anders Stjernholm en sand mester i at få folk til at grine.

Anders Stjernholm har gjort folk i hele landet grådige af grin med sin enestående evne til at observere det absurde i hverdagen og omdanne det til komisk guld. Han har optrådt på scener over hele Danmark og er kendt for sin evne til at fange publikums opmærksomhed med hver punchline.

Kom og vær en del af denne uforglemmelige aften, hvor Anders Stjernholm vil tage dig med på en sjov og tankevækkende rejse gennem hans unikke perspektiv på verden. Uanset om det er hans skæve syn på familielivet, arbejdet eller de absurde øjeblikke, vi alle oplever, er Anders Stjernholm garant for en aften fyldt med grin, der vil efterlade dig i godt humør.

Grib chancen for at opleve en af landets mest elskede komikere live på scenen. Anders Stjernholm er klar til at give dig en uforglemmelig aften, hvor latteren aldrig slipper op!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!