1. DM FINALE MOD BAKKEN BEARS

Team FOG Næstved er på vej i bussen til DM finalekamp nr. 1. En stor opgave venter os i Århus, men vi er fulde af selvtillid. Optimismen er stor og det samme er udfordringen. Bakken Bears har været i 24 DM finaler i træk, 24! Bakken Bears kan stille 21 DM titler og 14 pokalmesterskaber på visitkortet. Det er et hold der ikke sølv- og bronzemedaljer med i deres pokaloversigt, simpelthen fordi de er vandt til at vinde.

Team FOG kan også skrive en del på visitkortet, trods at vi ikke er på det niveau. 2 pokaltitler og 2 pokalsølv, DM sølv og 4 DM bronze. Det er ikke noget at kimse af og noget som vi bestemt er stolte af. 3 finaler i træk er helt sikkert meget tilfredsstillende, men vi vil mere og vi tror på det.

Det er 2 hold der matcher hinanden særdeles godt, så vi kan helt sikkert forvente nogle spændende kampe. Vi har fuld tillid til egne evner og det er helt sikkert faktor som er særdeles vigtig. Vores spillere tror fuldt på opgaven og vi går efter det.

Bakken Bears og Team FOG Næstved er 2 mandskaber som begge spiller offensiv og hurtig basketball. Det er Basketligaens 2 mest scorende mandskaber. I forsvaret er Bakken Bears det næstbedste mandskab, mens vi har det 4. bedste forsvar. Det er 2 hold uden den enkelte dominerende spiller og det tror vi på er vores store chance i årets finaler. Vores stjerne er vores hold og den samlede sum af de kvaliteter som vi har.

Sport Live dækker alle kampe i DM serien. Transmissionen starter kl. 18.45 med optakt på Sport Live. Du kan også følge med via livestats på basketligaen.dk.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!