TAK FOR EN FANTASTISK SÆSON

Kære Alle

Vi tabte aftenens 4. DM finale, men kunne have vundet og det blev afgjort i de sidste sekunder efter en mandfolkepræstation, hvor alle mand kæmpede med alt hvad de havde.

Stort tillykke til Bakken Bears med DM finalen. Helt sikkert et klassemandskab som spillede en fantastisk serie og kan rejse hjem med endnu en DM guldmedalje til deres pokalskab. Respekt for indsatsen og præstationen, også i aften. STORT TILLYKKE.

Bedste sportslige sæson nogensinde

Trods at jeg lige nu sidder med en skuffelse over resultatet og ikke mindst de to sidste kampe og afviklingen af disse, så er det samtidig med en stor stolthed af vores træner, vores spillere og stab. Vi har spillet den største sæson i vores historie. Pokalmester og DM sølv og et hav af spændende og fantastiske kampe.

Som oftest er et hold båret af en enkelt profil, men sådan har vores mandskab ikke været i denne sæson. Tværtimod har det været et samlet hold ledet af vores træner Dan Pearson som har været stjernen. Vi har spillet med en rotation af 9 virkelig dygtige spillere og nogle unge talenter som har budt ind hver eneste dag til træning. I de sidste par måneder har rotationen været på 8 spillere, men hver gang vi er gået på banen har man ikke vist om det har været Jagan Mosely eller EJ Dambreville eller en anden spiller der har steppet op.

Det er ikke en tilfældighed, tror jeg, at vi har haft succes i denne sæson, for uanset om vi har skulle træne eller spillerne har haft fri, så har jeg kunne høre bolden i hallen fra min kontorplads. Jeg håber naturligvis at vi kan beholde nogle spillere, men det må vi tage senere. Først og fremmest skal vi være taknemmelige for deres præstationer på banen og deres engagement for holdet. Vi har haft et kanon sammenhold og en kanon stemning.

Det samme kan jeg sige om de +230 partnere/sponsorer som har været med på rejsen i denne sæson. Vi er dybt taknemmelige for jeres engagement. Det samme med alle vores fans og den stigende interesse for Team FOG Næstved og for vores mandskab. Den samme tak skal lyde til vores kanon team af frivillige for hvem intet af dette var muligt.

I dag siger vi dog først og fremmest tak til spillerne, coach og stab. Tak for den bedste sæson nogensinde og for pokalmesterskab og DM sølv.

Bedste hilsner

Andreas Larsen
Direktør Team FOG Næstved

Foto: René Kongsgaard – Kongsgaard Foto

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!