TAK TIL SUCCESTRÆNER

Sæsonen 2023/2024 har været den sportsligt mest succesrige i Team FOG Næstveds historie. Dan Pearson har stået i spidsen for de danske pokalvindere og DM sølvvindere. Mandag aften spillede Team FOG sæsonens sidste kamp i dette års Basketliga. Kampen blev samtidig den sidste med Dan Pearson i spidsen for holdet, i hvert fald i denne omgang.

Af familiemæssige årsager har Dan Pearson valgt at tage tilbage til Montana, hvor han er vokset op.  Dan Pearson skal således være coach for Carroll College som ligger i Montana og spiller på NAIA niveauet. Dan Pearson spillede selv på Carroll College, hvor han fik sin bachelorgrad hvorefter han var ass. træner i 3 år fra 2013 til 2016.

Andreas Larsen, direktør i Team FOG Næstved, fortæller: ”Vi vil gerne takke Dan Pearson for hans indsats gennem sæsonen. Dan har været en stor kraft i vores sportslige succes gennem denne sæson, sportsligt såvel som menneskeligt. Vi kan sige stor tak for præstationen, kampene og det daglige arbejde, men også for et super samarbejde hele vejen rundt på det menneskelige plan. Det er naturligvis klart, at vi meget gerne havde set at Dan Pearson havde været her i næste sæson, men vi har også stor forståelse for hans ønske om at komme hjem. Dan Pearson tager fra Næstved som vores mest succesrige træner nogensinde. Vi siger MANGE tak og hvem ved, måske en dag på gensyn.”

DAN PEARSON SIGER TAK

Det har været en stor oplevelse for Dan Pearson at være i Næstved i denne sæson. Dan Pearson fortæller: ”Jeg kan ikke begynde at udtrykke, hvor meget Næstved, det fællesskab jeg har oplevet, holdet og organisationen har betydet for mig og min familie i løbet af de sidste 10 måneder. Den oplevelse, som min familie og jeg har haft her er uforglemmelig. Vi har mødt så mange vidunderlige og omsorgsfulde mennesker, der tog os ind som en af deres egne. Fra det øjeblik, jeg ankom til Næstved, forstod jeg den passion som mange føler for Team FOG, hvor der er investeret så meget energi på at bygge alt op. Jeg vil altid være dybt taknemmelig for den støtte min kone og jeg har mødt, da vores datter blev født. At være væk hjemmefra er altid svært, men det er endnu mere udfordrende med et lille barn at være væk fra familie og venner.  At finde vejen til succes og bringe to medaljer til området er en af de stolteste bedrifter jeg har været en del af. Til Andreas, Thomas, alle sponsorerne bag holdet, kontoret, staben, de frivillige og naturligvis spillerne. Tak for at have betroet jeres livsværk til mig i denne sæson. Under andre omstændigheder ville jeg have nydt muligheden over at være en del af det opadgående projekt som Team FOG er. Jeg ønsker alle det bedste.”

TRÆNERPROFILEN ER KLAR

Med afgangen af Dan Pearson er der naturligvis kommet en ny opgave på banen. Med den sportslige strategi som blev lagt for 3 år siden skal den rigtige træner findes. Profilen er dog klar og derfor tror vi også på at vi vil kunne finde en ny stærk og talentfuld træner.

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller: ”Trods den meget ærgerlige afgang, så tror jeg på, at vi kan finde en dygtig erstatning. Vi har en klar strategi og ved hvad det er vi gerne vil sportsligt og kulturmæssigt. Vores træner skal kunne identificere sig med vores sportslige strategi og det som vi tror på skaber succes på banen. Vi er allerede trukket i arbejdstøjet.”

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!