TEAM FOG SUPPORT – ER ETABLERET

For første gang nogensinde har TEAM FOG en organiseret fanklub, TEAM FOG SUPPORT – da man torsdag aften havde infomøde og stiftende generalforsamling i den nye officielle fanklub. Hos TEAM FOG glæder det os at en gruppe af ildsjæle har taget initiativ til at danne en organiseret forening og i MEGET høj grad støtte op om holdet og TEAM FOG i det hele taget.

Forud for mødet var der for de fremmødte, et personligt møde med TEAM FOG Head Coach – David Pavlakovich som gav et indblik i kommende sæson og en personlig og interessant introduktion ham og hans virke hos TEAM FOG.

Kristian Jakobsen, som er Salgs- & Marketingschef i TEAM FOG, var også til stede og fortalte om det nye/gamle setup ved hjemmekampene i ARENA Næstved. Der bliver tale om et super flot, underholdende og spændende BasketShow når Team FOG fra d. 26/9 spiller sine hjemmekampe i Basketligaen i større og bedre rammer end forrige sæsoner.

Fanklubben er 100% selvstændig og har et stærkt samarbejde og partnerskab sammen med organisationen i TEAM FOG. TEAM FOG har ingen andel i selve fanklubben, men samarbejder meget tæt og bakker op om aktiviteterne der laves.

TEAM FOG SUPPORT vil i fremtiden være et socialt samlingssted og udvikle fanaktiviteter på lægterne og udenfor banen. Det kan eks. være  konkurrencer, fælles udebaneture eller førkampsarrangementer forud for hjemmekampene i ARENA Næstved.

TEAM FOG SUPPORT bestyrelsen består af:

Formand: Jacob Klyver

Næstformand: Martin Bo Petersen

Kasserer: Peter Pedersen

Suppleant: Christina Sørensen

Suppleant: Sarah Klyver

Et stærkt team af BasketIldsjæle der gerne vil have mange flere med i fanklubben TEAM FOG SUPPORT – Her er der nemlig plads til alle der vil støtte op om basketballmandskabet TEAM FOG.

Som medlem af TEAM FOG SUPPORT har man mulighed for plads i eget fanafsnit (De Bedste Pladser i arenaen)  i ARENA Næstved ved TEAM FOG’s hjemmekampe. Kontakt os gerne via deres Facebookside for nærmere information.

Du kan følge TEAM FOG SUPPORT og alt nyt derfra på TEAM FOG SUPPORT’s Facebookside:

https://www.facebook.com/fogsupport

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!