Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Aleksandar Solokovic klar til debut

Team FOG Næstved er stærkt plaget af skader til aftenens kamp mod Horsens IC. Jahmal Jones og Carlos Mateo er ude med skader i aften og stærkt tvivlsomme til søndagens pokalsemifinale. Derfor er det ikke desto mindre dejligt at vi kan give debut til vores nye serbiske spiller Aleksander Solokovic.

Aleksandar Solokovic er en større combo guard (ca. 194 cm) som kan spille både point guard og shooting guard positionen. Det er meningen, at han skal kunne aflaste Jahmal Jones, som vi pt. er uhyre afhængige af, da han er den eneste naturlige spiller på point guard positionen. Han vil samtidig kunne spille shooting guard positionen ved siden af Jahmal Jones.

Aleksandar Solokovic har erfaring primært fra den bedste bosniske liga, hvor han har spillet flere sæsoner for HKK Zrinjski som har været et af de bedste bosniske hold i de sidste sæsoner. De vandt bl.a. mesterskabet i 2018. Aleksandar Solokovioc har desuden erfaring fra den bedste serbiske liga samt fra Adriatic league (fællesliga for det tidligere Jugoslavien). Aleksandar Solokovic startede således inde for HKK Zrinjski i sidste sæson, hvor han snittede 10.5 point, 4.1 rebound og havde 5.1 assist pr. kamp. Vi ser Aleksandar Solokovic som en spiller, der skal være med til at gøre os bedre som et hold dels via hans position på banen og dels via hans basketballtilgang.