AMERIKANER OVERTAGER STYRINGEN

AMERIKANSK TRÆNER PÅ PLADS FOR TEAM FOG NÆSTVED

Team FOG Næstved kan hermed præsentere holdets nye head coach for de kommende sæsoner. Navnet på Team FOG Næstveds nye træner er Andy Hipsher.

Andy Hipsher lander i Næstved til august og tager fat på den opgave, der skal være med til at sende Team FOG Næstved ind i det stærke konkurrencefelt om medaljerne. Aftalen er på 2 år.

Team FOG Næstved har fokuseret på at få en træner på plads med et spilkoncept som er i overensstemmelse med holdets udtryk. Værktøjskassen er helt sikkert også i orden idet at Andy Hipsher har trænererfaring siden 2004, men den afgørende parameter for valget af Andy Hipsher har været hans tilgang til spillertruppen samt vores tro på at Andy Hipsher kan skabe gode relationer til sine omgivelser og at han er konkurrencemindet.

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved, fortæller: ”Vi har brugt ret lang tid på at drøfte den proces som Team FOG Næstved er i nu, hvad vores plan er, hvad vi ønsker der skal ske med holdet og truppen. Andy Hipsher har ud fra et bredt felt givet os et virkelig stærkt indtryk, og jeg er sikker på, at han kommer til at arbejde benhårdt for at få succes.”

Andy Hipsher har ca. 10 års erfaring fra amerikansk college basketball, hvor han har været ass. træner for flere stærke collegecoaches samt associeteret collegecoach i tæt ved 3 år. Andy Hipsher har således været ass. coach på en række colleges, herunder bl.a. Western Michigan University og University of Florida ligesom han var associeret head coach for The University of Texas-Rio Grande Valley. Andy Hipsher har ligeledes erfaring med europæisk basketball, hvor han både har været ass. træner og head coach i den tyske Pro A.

Team FOG Næstveds nye head coach, Andy Hipsher, fortæller om sin motivation for at tage jobbet: ”Efter at jeg har talt med ledelsen var jeg meget positiv over tilgangen til forretningen, holdet og de tanker der var. Det er vigtigt for mig, at jeg tror på, at der er stærkt samarbejde mellem ledelse og træner, og det føler jeg mig overbevist om.  Jeg tror på, at der er tale om et godt fit mellem det holdet vil og det som jeg ønsker. Jeg er begejstret over at komme til Næstved, og glæder mig til at levere et produkt på banen som fansene ikke alene kun synes er underholdende, men også et produkt som de kan være stolte af.”