Anfører skifter til udlandet

HERTZ SKIFTER TIL ISRAELSK KLUB

Kære sponsorer.

Jeg sender Jer en orientering om at vores anfører, Philip Hertz, skifter til israelsk basketball. Philip Hertz har været her i 5 år og er på den tid blevet en af ”vores egne”. Vi har været utroligt glade for at have Philip Hertz på holdet. Philip Hertz skifter således til Hapoel Be´er Sheva, hvor landsholdsguarden Chanan Coleman også spiller.

De 5 år har budt på lidt af hvert. Vi har fået 3 DM bronzemedaljer i perioden og har desuden vundet en DM pokaltitel med ham på holdet. I perioden er han gået fra at komme retur til Danmark fra collegeophold i USA og til at udvikle sig fra talent til etableret dygtig spiller. I vores tid er han desuden blevet en fast del af A-landsholdet, hvor han også har gjort det godt.

Vi har haft en god dialog med Hertz hele vejen og om hans ønske om gerne at ville prøve noget nyt. Hertz har i sin tid i Næstved taget en cand. Merc. uddannelse, og jeg kan kun bifalde at unge mennesker sikrer sig en god uddannelse, mens de spiller basket. Han blev færdig med denne del her til sommer, og derfor har det også ligget i kortene, at skulle det være, så skulle det være nu.

Vi har værdsat hans rolle på holdet, og derfor skal vi også glæde os på hans vegne over at han nu får muligheden for at komme videre. Lad os se om han ikke en dag vender retur til Næstved. Det er jeg sikker på at hverken han eller vi udelukker, så måske er det ikke et farvel, men måske snarere et ”på gensyn”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *