ANZET OPGRADERER

Team FOG Næstved & Anzet A/S indgår sponsoraftale

Team FOG Næstved er utrolig glade og stolte over at kunne fortælle, at vi har indgået en længerevarende sponsoraftale med Anzet A/S.
Simon Larsen, Anzet A/S, har sat lidt ord på sponsorsamarbejdet og forventninger hertil.

Anzet A/S blev grundlagt i sommeren 2020 i hjertet af Næstved, med en klar vision, hvor vi stræber efter at være virksomhedernes foretrukne Vikar- og Rekrutteringspartner. Vi stræber efter at give kunder og kandidater den exceptionelle gode kundeservice og dagligt leverer de ønskede profiler til virksomhederne på hele Sjælland. Vi er vokset fra 1 til 12 interne medarbejdere og har allerede nu besat flere hundrede stillinger inden for mange forskellige brancher.
Vi har valgt at bliver sponsor hos Team FOG Næstved fordi vi tror på projektet og fordi vi altid støtter op lokalt. Vi håber at samarbejdet med Team FOG Næstved kan skabe en god og tæt forbindelse til andre virksomheder i det stærke erhvervsnetværk som Team FOG Næstved faciliterer.

Team FOG Næstved er rigtig glade for at få den lokale Vikar- og Rekrutteringsvirksomhed Anzet A/S med ombord og ser frem til samarbejdet. Det er en spændende tid vi sammen går i møde og dette partnerskab er som Andreas Larsen beskriver, et helt rigtigt match.

Står jeres virksomhed med bemandingsudfordringer er I altid velkommen til at kontakte Simon Larsen på tlf. 30809696