Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

ATKI er ny sponsor og medlem af ChampionshipClub

ATKI arbejder med trafiksikkerhed og vi har specialiseret os i trafikregistrering og trafikregulering med fokus på statistik og kvalitetssikring. Dette er et område der ikke bliver mindre af i dagens samfund og kultur. Vi stræber efter at gøre det med mod, ordentlighed og høj faglighed. Modet så vi hele tiden udvikler os og tager ansvar. Høj faglighed, så vi opnår den bedste kvalitet i det vi tilbyder. Vi kigger hele tiden efter nye muligheder for at positionere os på det danske marked og for at imødekomme kunders ønsker og behov.

Vores 35 medarbejdere håndterer alle typer opgaver og løfter alt fra små enkle opgaver til store komplekse løsninger. Vi udvikler selv, men importerer mange komponenter og er systemintegrator med stor kendskab til markedet og produkterne.

ATKI har været i rivende udvikling siden etableringen i 2004 – vi blev i 2013 og 2014 kåret som Gazelle virksomhed og er vokset med 24 nye kolleger de sidste 7 år. Vi har hovedadresse på Transportbuen i Næstved, en mindre afdeling i Faaborg, et kontor i Sverige og medarbejdere der arbejder hjemmefra i primært Jylland.

Vi stræber efter, at vi skal være en god arbejdsplads og af samme årsag er vores værdier defineret af vores medarbejdere. De valgte ord hænger derfor fordelt på væggene ned ad gangen på kontoret i Næstved.


Tryghed – Kommunikation – Anerkendelse – Ansvarlighed – Respekt

Af projekter du måske kender, så har vi lavet kørsel i nødspor på Hillerødmotorvejen. Systemet består af store LED tavler, detektion og videoovervågning. Ligeledes laver vi service på ca 750 parkeringsautomater i hele Danmark. I øjeblikket er vi i gang med at opstarte detektion og henvisning for parkering i Fields Kbh. og Bruuns Galleri i Aarhus. Ligeledes laver vi parkeringshenvisning i Ribe og Esbjerg i øjeblikket. Vi har gang i ca. 25 signalanlæg der skal etableres eller opgraderes. Kunder er primært det offentlige som Vejdirektoratet og Kommuner.

Af udvikling har vi blandt andet lavet et radarsystem til Brüel & Kjær der anvendes af bilfabrikker i hele verden til lydmæssig godkendelse af nye bilmodeller. Vi udvikler i øjeblikket på et intelligent videokamera der lokalt kan detektere parkering i den enkelte bås og se hvor mange biler der kører ind og ud af et parkeringsområde.

Vi kan også hjælpe med:

  • Trafikregistrering med mange forskellige teknologier som spoler, video, nummerplade aflæsning, radar og laser.
  • Trafikregulering med LED tavler, fartvisere.
  • Parkeringsløsninger som detektion, henvisning og betaling med parkeringsautomater.
  • Signalanlæg inklusiv master, lanterner, styreapparater og overvågning etc.
  • Trafiksikkerhed som glatførevarsling, fartdæmpning med forskellige metoder.
  • Udendørs person og cykeltællinger i naturområder og byer.
  • Indendørs persontællinger og opførelse i forretninger, stormagasiner og museer etc.
  • Service og vedligehold af ovenstående.
  • Rådgivning og udvikling

Vi vil også gerne hjælpe dig med dine udfordringer – kontakt Benny Nissen på +45 2897-7910 eller benny@atki.dk hvis det har interesse.