BANG A/S OG TEAM FOG

Bang A/S præsenterer sin virksomhed

Bang A/S blev etableret 1. juli 2014 af virksomhedens nuværende ejer – Lars Bang – som er uddannet autoriseret el-installatør. Virksomheden beskæftiger lige nu16 ansatte – 4 af disse er lærlinge. Det er vigtigt for os at tage et socialt ansvar, og sikre vores branche fremadrettet.

Hos os kan man forvente meget mere end ”bare” en elektriker. Vi udfører kun arbejde af høj kvalitet, vi ved hvad vi snakker om – og vi er ikke bange for at sige tingene højt. Rådgivning er en selvfølge for os, og vi kommer gerne med gode råd og optimeringsløsninger til både private og virksomheder.

Vores palette af medarbejdere strækker sig bredt, og derfor kan man være sikker på, at vi har den rette medarbejder med den rette viden og ekspertise for opgaven, uanset kompleksitet eller størrelse.

Vi arbejder hele tiden for at skabe de optimale og sikre løsninger. Når vi starter et samarbejde, så er det med kunden og kundens behov i fokus – og det gælder fra start til slut.

Vi går meget op i klimaet, og ikke mindst miljøet. Derfor er vi både i vores virksomhed, og med det produkt vi leverer til vores kunder, meget opmærksomme på, at skabe energi- og klimabesparende løsninger, så vi ved fælles hjælp kan bidrage til, at passe på klodens ressourcer. Blandt andet har vi indført et helt nyt affaldssorteringssystem, så størstedelen af vores affald bliver genanvendt til andre formål. Lige nu sortererer vi i hele 33 fraktioner, men satser på at det skal være endnu flere!

Eksempler på opgaver vi udfører:

• Aut. El-arbejde, alt fra lampeopsætning til komplekse bygninger

• Cetificerede data installationer

• ABA, AIA, ADK, ITV Anlæg (også som kombinationsanlæg)

• Varmepumper (Luft/luft, Luft/vand, jordvarme)

• Solcelleanlæg

• Grøn Energi

• Kunde specifikke LED belysnings installationer

• Rådgivning og sparring

Vi ønsker at være centralt placeret for vores kunder på Sjælland og øerne og virksomheden er derfor placeret i Business Park Vordingborg tæt på motorvejsafkørsel 41. På den måde kan vi hurtigt komme ud til vores kunder. Her har vi lager, værksted og kontor. Dele af vores kontor lejer vi ud til andre virksomheder. Således kan vi være med til at skabe dynamik og netværk på tværs af erhverv. Vores kundeportefølje er bred, og dækker over private kunder, industri og erhverv, samt offentlige institutioner og arbejdspladser.

Vælger man Bang A/S som samarbejdspartner, så vælger du ikke kun en faglig, stærk el-installatør. Du støtter også op om vores stærke værdier mod en verden for bedre vilkår og bæredygtighed. 

Hvorfor er vi sponsorer: Vi har længe gerne villet være sponsorer hos Team FOG fordi vi gerne vil støtte op om en af de største og mest succesfulde sportsklubber i vores nærområde, men har desværre ikke haft nogen til at kunne repræsentere os. I september ansatte vi Mette Monty Koor som i anden forbindelse har været med i sponsornetværket i mange år, og Mette ville rigtig gerne føre dette videre for Bang A/S, så det er en ren win-win situation for alle parter!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!