D´ANDRE KLAR

Pressemeddelelse

TEAM FOG NÆSTVED SLUTTER HOLDKORTET

Team FOG Næstved kannu præsentere den sidste spiller til holdkortet for sæsonen. D´Andre Bernard er navnet på Team FOG Næstveds sidste signing i denne omgang.

D´Andre Bernard skal spille på centerpositionen. Den canadiske spiller måler 204 centimeter og er således ikke en af de traditionelt store spillere, men til gengæld en atletisk og hurtig type. Collegetiden blev bl.a. brugt på University of Louisiana at Monroe, hvor han spillede i sin collegetid. Efterfølgende har han spillet forskellige steder bl.a. i CEBL ligaen samt i Rumænien i sidste sæson. Her blev det til 7.7 point og 4.4 rebounds pr. kamp.

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Vi har nu tegnet alle vores aftaler med de markante spillere for sæsonen. D´Andre er en atletisk spiller som sammen med Gus Okafor og Lagio skal udgøre vores insidespillere. Vi stiller ikke med det største hold, men det er et klart sportsligt valg. Vi satser på at være utroligt atletiske og kunne spille i et højt tempo. D`Andre har nogle klare åbenlyse atletiske kvaliteter som gerne skal spille ind sammen med vores øvrige trup. Vi synes, at det ser spændende ud talentmæssigt. Det er klart, at vi står med et helt nyt mandskab og derfor skal vi også hurtigst muligt have holdet spillet sammen.  Hertil har vi nogle unge talentfulde spillere der træner med holdet. De skal bare udvikle sig positivt.”

Video med D`Andre Bernard:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!