Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

Dedic foran debut

Team FOG Næstveds nye head coach får efter karantæne i sæsonens to første kampe debut i aften med hans nye hold. Vi har fanget Arnel Dedic til en lille snak om kampen og hans tanker.

Team FOG Næstved spiller her til aften mod Svendborg Rabbits. En uhyre vigtig kamp for begge parter.

Arnel Dedic er klar til debut for Team FOG Næstved!

Arnel Dedic, hvad var dine refleksioner efter kampen mod Bakken Bears i sidste uge?
Vi startede sikkert ud i de to første periode. Vi skal lige finde vores ben i disse kampe med en del nye spillere på holdet. I 3 og 4 periode var vi tæt på i lange periode og så øgede Bakken Bears til sidst i kampen. Jeg er ok tilfreds med kampen. Med et helt nyt hold tror jeg ikke at vi på nuværende tidspunkt kunne forvente meget mere. Det var et step op for os.

Bakken Bears er et rigtigt godt mandskab. Jeg er glad for, at vi kunne byde dem op til kamp. Vi havde 5 angreb i træk uden scoringer, mens Bakken Bears i samme periode lavede 16 point. Der er masser af ting, som vi skal arbejde på og som jeg ikke er tilfredse med, men det var et step op for os. Vi har ikke haft den nemmeste opstart pga. skader.

Hvad er dine forventninger til aftenens kamp mod Svendborg Rabbits?

Vi tager derover for at vinde. Det er helt klart målet. Endvidere er det vigtigt at vi viser at vi tager et nyt skridt fremad. Vi skal have en følelse af at vi er et hold og det skal vi vise i aften. At vi er et hold, vi spiller som et hold og vi står sammen som et hold.

Hvilke spillere forventer du at se i en fremtrædende rolle i aften?

Det er klart, at vi skal have en god indsats fra alle. Der er tre spillere som jeg gerne ser stepper godt ind i kampen. Javier Marin skal lede holdet, spillet og spille på mindst samme niveau som mod Bakken Bears. Jacquil Taylor har masser af potentiale, men som det har været gældende for resten af holdet så er det lidt op og ned. Han skal gerne stemple ind i denne kamp. Endelig vil jeg fremhæve Evan Fitzner. Evan skal gerne komme ud og gøre en bedre figur end i kampen mod Bakken Bears. Han har nogle rigtig gode kvaliteter som vi skal have frem i ham.