ELVIS KOMMER

ELVIS KOMMER!

TEAM FOG NÆSTVED MED NY SUPER EVENT

Kongen kommer! Ja, altså ham der Elvis Presley. Desværre ikke i egen person men det tætteste vi kommer på det i Danmark. Bandet ”ELVIS ON MY MIND” kommer således og optræder i en 5 mands opsætning med deres Las Vegas show. Team FOG Næstved glæder os til at præsentere dem på scenen til en stemningsfyldt aften den 11. januar for vores sponsorer.

Bagefter spiller Team FOG Næstved hjemme mod Randers Cimbria som vi forventer også vil være med helt fremme i Basketligaen i denne sæson. Derfor skal vi spille op til vores bedste for at sikre 2 point. V

ELVIS ON MY MIND

Elvis Aron Presley…! Et ikon for mennesker verden rundt. Nu mere end 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde…! Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningen i ’77.

I 2013 blev Brian Troy kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist (ETA). Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 – World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden.

I 2018 vandt Brian ”Best Vegas Elvis” i Wales, og ved

Europamesterskabet i 2019 blev det til en flot 2. plads! Brian Troy har ”the look”, ”the voice” og ”the moves”, og bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked når vi afholder nye konkurrencer og events!