Terms & Conditions

We have Recently updated our Terms and Conditions. Please read and accept the terms and conditions in order to access the site

Current Version: 1

Privacy Policy

We have Recently updated our Privacy Policy. Please read and accept the Privacy Policy in order to access the site

Current Version: 1

EN ÅBEN SERIE

Team FOG Næstved er i DM semifinalerne. I år møder vi Horsens IC. Der er lagt op til en åben DM semfinaleserie som kan gå begge veje!

Efter et grundspil med mange op- og nedture, men med en rigtig god afslutning på grundspillet fra jul og frem er Team FOG Næstved nu klar til DM semifinalerne. Holdet møder her Horsens IC som endte på 2. pladsen og som desuden også har vundet pokalmesterskabet i denne sæson.

Vi ser gode muligheder for os i den her serie. Vi møder et virkeligt godt Horsens IC mandskab, men vi tror også på os selv. Vi har været lidt tid om at komme igang i sæsonen, men er blevet bedre og bedre og jeg tror også, at spillerne har et ekstra niveau, som vi måske ikke har set endnu.

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved

Det er første gang i rigtig mange år at Team FOG Næstved ikke skal møde Bakken Bears i DM semfinalerne. Hidtil i sæsonen har det været nogle rigtig tætte kampe mellem holdene og det er endt med 2 sejre til hvert mandskab hidtil.

Der bliver stærke match ups på alle positioner. Vores back court er stærk med PJ Thompson, Jordan Mathews, Philip Hertz, Alexander Bak, Jeppe Madsen og Jeremy Williams, men Horsens IC har ligeledes en lang række af profiler hvoraf Callison, Vedran Borovcaning og Brandon Tabb skal nævnes.

Inside venter der ligeledes en dyst mellem Jordan Session, Kentwan Smith, Anton Shoutvin og David Onuorah. De skal op mod landsholdsspilleren Frederik Rungby, Darryl Tucker, Lasse Elbæk og Team FOG Næstveds tidligere centerspiller Cheikh Sane.

Der er med andre ord lagt op til hvad der forhåbentligt bliver en fantastisk serie. Kom gerne i Arena Næstved og se kampene og følg ellers med på Fanseat når vi spiller på udebane.