ESBEN REINHOLT FORLÆNGER MED TEAM FOG NÆSTVED

ESBEN REINHOLT FORLÆNGER MED TEAM FOG NÆSTVED

Esben Reinholt og Team FOG Næstved har forlænget samarbejdet for den kommende sæson. Det er en løsning som begge parter er meget glade for og som bringer perspektiv for begge parter og for den mere langsigtede sportslige plan som Team FOG Næstved har.

Esben Reinholt, som tidligere har været en del af det danske landshold samt udlandsprofessionel i Kroatien, Italien og Belgien foruden en række danske klubber, har fundet glæden til spillet hos Team FOG Næstved. Esben Reinholt fortæller således: ”Det var faktisk en rimelig let beslutning. Jeg er glad for at være i Næstved, glad for Arnel, mit spil begynder at vokse igen og jeg føler at jeg er i god udvikling. At jeg trives er nok en stor del af årsagen til dette.”

Esben Reinholt til venstre i billedet her har forlænget sin aftale med Team FOG Næstved med et år

Team FOG Næstved har været rigtig glade for Esben Reinholt siden hans ankomst. Det har været et positivt indspark på holdet, hvor Esben Reinholt er kommet ind fra bænken med gode solide præstationer. Senest i sejren mod Horsens IC kom Esben Reinholt ind mod hans tidligere klub og sænkede 4 store 3 pointscoringer. Arnel Dedic er glad for at Esben Reinholt ønsker at blive hos Team FOG Næstved: ”Jeg har kendt Esben Reinholt i mange år. Esben gør det godt, solidt og er i god udvikling. Jeg tror, at han kan tage et step op i den kommende sæson. Ved at træne godt i en længere periode samt spille fast på et kontinuerligt niveau vil det blot gøre Esben Reinholt bedre.”

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, fortæller: ”Vi er allerede i gang med at lave tegningen til næste års Team FOG Næstved mandskab. Vi vil gerne beholde en del af dette års mandskab samtidig med at vi naturligvis også skal have nogle nye ansigter på holdet. At Esben Reinholt har sagt ja til at blive er super godt for os.”