JOHNNY LOGAN EVENT

04/09 2023

(Torsdag den 4. april 2024) 

Kære sponsorer.  

Der venter sponsorerne bag Team FOG Næstved en oplevelse af de større når Team FOG Næstved kan præsentere det største navn vi nogensinde har haft på scenen ved en Team FOG Næstved sponsorevent.  

Den tredobbelte vinder af Eurovision, Johnny Logan, gæster således Team FOG Næstved den 4. april 2024. Johnny Logan går på scenen sammen med Rasmus Hedeboe, hvor han vil spille sine kæmpe hits. 

JOHNNY LOGAN EUROVISION LEGENDE 

Team FOG Næstved præsenterer den ikoniske irske sanger og sangskriver, Johnny Logan – en sand musikalsk legende! Med en karriere, der strækker sig over årtier, har Johnny Logan fortryllet publikum verden over med sin utrolige stemme og uforglemmelige sange. 

Johnny Logan er bedst kendt for sin utrolige succes i Eurovision Song Contest, hvor han har vundet hele tre gange! Han er den eneste kunstner i konkurrencens historie, der har opnået denne bedrift. Hans vindende sange som “What’s Another Year” og “Hold Me Now” er tidløse klassikere, der stadig berører hjertet i dag. 

Kom og oplev en uforglemmelig aften fyldt med musikalsk magi, når Johnny Logan indtager scenen sammen med Rasmus Hedeboe. Med sin karismatiske optræden og enestående stemme leverer han en forestilling, der vil tage dig med på en musikalsk rejse gennem hans fantastiske karriere. 


Grib chancen for at opleve en sand legende live – Johnny Logan er klar til at skabe mindeværdige øjeblikke ved din næste begivenhed! Eventet er oplagt for dig at invitere dine kunder med til en unik aften. 

SLUTSPILSKAMP 

Team FOG Næstved spiller efter sponsoreventet en slutspilskamp. Nærmere info vedr. modstander og optakt følger senere. 

PRAKTISK INFO: 

Dato: Torsdag den 4. april 2024 (kl. 16.30) 

Adgang for: VIP Partnere, ChampionshipClub og PlusClubben 

Sted: Næstved Gymnasium, Nygårdsvej 43, 4700 Næstved 

Deadline for tilmelding: Torsdag den 28. marts kl. 10.00 

Kampstart: 19.15 (Hal 1) 

Vi ser frem til at modtage jeres tilmedinger

Antal billetter til arrangement & kamp*
Ekstra billetter til kampen?

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!