SKI-NETVÆRKSTUR

04/09 2023

Datoer: Søndag den 10. til onsdag den 13. marts 2024.

Team FOG Næstved er klar med vores årlige skitur for vores sponsorer. På turen ligger vi vægt på at skabe gode sociale rammer, super skioplevelser og et godt fællesskab.

Sæsonens skinetværkstur går i år til Wilder Kaiser-Brixental, hvor vi bor i Ellmau-Going med direkte udsigt til det kendte bjerg Wilder Kaiser.

Hotellet:

Hotel Blattlhof er drevet af 3. generation og er et rigtigt Østrigsk 4 stjernet hotel. Hotellet har bl.a. en smuk Hall med westernagtige trappesatser og kig til kip. Man er ikke i tvivl om den Østrigske Tyroler stolthed som præger indretningen. Det hele summer af velvære og de betagende bjerge står ”stolt” rundt om hotellet.

Hotel Blattlhof er holdt med klassiske smukke træmøbler og en patentlughed man ikke ser mange steder. Her er hyggeligt når gæsterne sidder og snakker over et glas vin eller en kold øl mens pejsen giver varmen.

Der er kort afstand til nærmeste lift og ellers holder bussen tæt ved hotellet, så man hopper ind og kommer afsted på ski. Værelserne er rummelige i forskellige størrelser. Alle med balkon, TV, skrivebord, wifi og badeværelse.

I restaurationen spiser man godt. Køkkenet er et traditionelt tyrolerkøkken og mange af produkterne kommer fra hotellets egen gård. Morgenbuffeten er varieret og aftenmenuen ligeledes med nye valgmuligheder hver aften. Der er mulighed for at benytte spa & sauna, dampbad, infrarød kabine og solarium. Alle gæster har eget skiskab med støvlevarme.

Skiområdet:

Wilder Kaiser-Brixental byder på ægte østrigske alpehygge i fabelagtige omgivelser, og ikke mindst det imponerende bjerg Wilder Kaiser der står smukt og markerer sig op af byen. Wilder Kaiser-Brixental Skiwelt er et af Østrigsk største sammenhængende skiområder (125 km blå piste, 137 km rød piste og 22 km sort piste), så der er noget for alle.

Wilder Kaiser-Brixental byder på mere end 280 km velpræparerede pister og 90 moderne lifter. Området har niveau, så alle kan være med. Både eksperterne og nybegynderne, så du kan komme med selv uden den store erfaring.

Der er flere områder der byder magisk østrigsk atmosfære f.eks. charmerende Ellmau. Her er der hyggelugt byliv, afterski og vinbarer.

Antal billetter til arrangement & kamp*
Ekstra billetter til kampen?

Hør mere ...

Vi er altid klar på en god dialog om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, uanset om du har kommercielle ambitioner med et engagement hos os eller blot ønsker at støtte op om lokalsporten.

Vi ser det at skabe relationer til andre virksomheder, erhvervsledere mv. som en helt central del af Team FOG Næstved.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt til en uforpligtende snak:

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få de seneste opdateringer og være den første til at få besked
når vi afholder nye konkurrencer og events!