GUARD TIL TEAM FOG

Pressemeddelelse:

TEAM FOG NÆSTVED HENTER AMERIKANSK GUARD IND

Allerede dagen efter at vi præsenterede vores amerikanske centerspiller, Jimbo Lull, er vi nu klar til at præsentere vores næste amerikanske spiller. Spilleren er Ian Dubose som kommer til Team FOG Næstved efter i sidste sæson at have spillet i den bedste tjekkiske liga (NBL).

Ian Dubose er en scorende guard, som kan spille alle 3 positioner ude bagved. Dermed kommer han til at give os en god alsidighed, da han i begge ender af banen kan spille forskellige positioner/roller. Først og fremmest er han en scorende guard der kan lave point til tavlen og det vi får brug naturligvis brug for. Ian Dubose var en scorende spiller, da han spillede amerikansk college basket for henholdsvis Houston Baptist University og Wake Forest University. I hans sidste sæson hos Houston Baptist University, hvor han tilbragte 3 år, snittede han således 19.0 point, 7.3 rebounds og 3.8 assist pr. kamp.

Coach Hipsher fortæller: ”Ian Dubose giver os en alsidighed ude bagved. Vi har fået gode anbefalinger fra hans bagland og dem jeg har snakket med omkring hans karakter som person og hårdhed, hvilket bliver værdifuldt for os.”

Team FOG Næstved får også en spiller ind, der kan rebounde og det har været et af vores fokuspunkter for den kommende sæson at vi skal blive bedre til denne del i den kommende sæson.

Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen fortæller: ”Vi glæder os til at se Ian Dubose hos os. Jeg ser frem til at vi får en spiller ind, der kan score, rebounde og som kommer på straffekastlinjen. Det er noget som jeg synes vi kunne have haft mere af sidste år. Lige pt. får vi travlt i de kommende dage med at hente spillere i lufthavnen, men vi kommer til at præsentere yderligere navne indenfor kort tid.”

For highlights med Ian Dubose kan du se mere på dette link:

(1) Ian DuBose 2020-21 Regular Season Highlights | Wake Forest Guard – YouTube