GUARD TIL TEAM FOG

Næste spiller er klar på holdkortet for Team FOG Næstved. Spilleren er point guarden Jordan Lou som i sidste sæson tørnede ud for BMS Herlev Wolfpack.

Den hurtige svenske guard skal være med i rotationen på guardpladserne og det er en tilføjelse til truppen som Team FOG Næstved er glade for. Jordan Lou er en hurtig og driblestærk point guard som både har spillet i Danmark, Sverige, Italien og Tyskland. I sidste sæson blev det til 11.8 point og 3.3 assist pr. kamp med gode scoringsprocenter i bagagen. Jordan Lou snittede således 63.3 % på 2 point, 31.6 % fra 3 pointlinjen og 82.8% fra straffe.

”Jeg er meget begejstret over at komme til Team FOG Næstved. Det bliver sjovt og spændende at komme til et af de mere etablerede mandskaber, hvor vi skal kæmpe med i toppen af Basketligaen. Jeg glæder mig til at møde organisationen, træneren og de andre spillere. Ligeledes ser jeg meget frem til at spille foran holdets trofaste fans. Jeg ser frem til en sjov og forhåbentlig konkurrencedygtig sæson” fortæller Jordan Lou.

Team FOG Næstveds direktør Andreas Larsen er også meget positiv: ”Vi glæder os over tilgangen, da vi med Jordan Lou får en dygtig, ung guard ind som giver os bredde på holdet. Han passer godt ind i forhold til de andre guards som vi skal have på holdet.”