JAHMAL JONES FORLÆNGER MED TEAM FOG NÆSTVED

JAHMAL JONES FORLÆNGER MED TEAM FOG NÆSTVED

Team FOG Næstved har forlænget aftalen med holdets point guard, Jahmal Jones for den kommende sæson. Vi ser det som et stort scoop på vejen mod et spændende mandskab at vi har kunne lave en forlængelse af samarbejdet med Jahmal Jones.

Jahmal Jones kom til Team FOG Næstved midt i denne sæson og har vist sit værd for holdet. Som en spilstyrende spiller har han været med til at forme spillet for os i denne sæson. Jahmal Jones er en ældre spiller og med sit nuværende cotonoupas optager han ikke en af de 3 amerikanerpladser.

Jahmal Jones har været en klar forstærkning til holdet siden sin ankomst

Jahmal Jones er glad for at blive: ”Jeg trives her på holdet. Det har været positivt. Helt grundlæggende er der de ting som gør at jeg kan spille godt. Derfor vil jeg gerne blive og spille for Team FOG Næstved.

Jahmal Jones er en erfaren spiller på 29 år og han har erfaring fra flere europæiske rækker. I 2018/2019 spillede han blandt andet en stor rolle for BC Prievidza i finalen om det slovakiske mesterskab, men herudover har han erfaring fra den ungarske, – estiske og tjekkiske liga.

Arnel Dedic er meget tilfreds med at han kan beholde holdets point guard, Jahmal Jones: ”Jeg har været meget tilfreds med at få Jahmal Jones ind på holdet. Han har kvalitet, hurtighed og kan styre spillet offensivt for hele holdet, hvor han er god til at gøre vores hold bedre samtidig med at han selv  er en trussel. Han dækker også godt op. Han har erfaring og det kan vi også bruge og så er han en stabil og rigtig god person, der er meget vellidt af alle på holdet.”

Team FOG Næstved har allerede nu flere spillere der vil være på holdkortet næste år. Det glæder direktør Andreas Larsen: ”Jeg tror på, at vi har gang i noget rigtigt positivt. Vi har haft en start, der har været lidt resultatmæssigt op ad bakke i denne sæson, men spillemæssigt mener jeg at vi har været i fremgang i den seneste periode. Vi skal gerne forbedre dette samtidig med at vi også bygger på det fundament, som vi kan kigge ind i til den kommende sæson. At vi både har kunne beholde Esben Reinholt og vores starting point guard Jahmal Jones er et stort skridt på vejen for os.”