Knald på i arenaen

Team FOG Næstved er tilbage på vores tidligere hjemmebane i arenaen. Det sker ved årets julekamp den 27. december. Det er forventningen, at der bliver en helt utrolig stemning med op mod et par tusinde tilskuere til kampen.

Sådan så det ud da Team FOG Næstved spillede de afgørende DM semifinalekampe mod Bakken Bears for et par år siden. Den 27. december bliver der atter knald på.

Der er ingen tvivl om at opgøret er utroligt vigtigt for begge parter. Det første opgør blev vundet knebent af Svendborg Rabbits, men siden er der sket meget på Team FOG Næstved mandskabet og derfor går vi ind til denne kamp stålsatte på at vi skal vinde kampen.

En sejr vil sende Team FOG Næstved i den rigtige retning. I skrivende stund håber vi således at vi kan stå med både en sejr over Værløse og Svendborg Rabbits inden det går i gang med årets sidste kamp på udebane mod Bakken Bears den 30. december.

Vi bør til opgøret have alle mand klar til kampen, så der skal ikke være nogen undskyldninger for at vi ikke præsterer på banen. Uche er tilbage og gjorde comeback tidligere på måneden og nu er alle mand klar og skadesfri og derfor forventer vi at slutte året rigtigt godt af.